PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

5x24

ocenił(a) serial na 10

No i stało się..... House sfiksował do reszty. No, ale żeby uroić sobie seks z Cuddy, a na koniec widzieć nie tylko Amber ale i Kutnera. Muszę przyznać, że scenarzyści mają ciekawe pomysłyi cały czas potrafią mnie zaskoczyć.

Wilson - mój bohater odcinka. "Jak zamierzasz to spieprzyć" i "Sterroryzuj ją" - hahaha, kocham tę ironię. No i jako jedyny został przy przyjacielu, kiedy pozostali ( a przede wszystkim Cuddy ) bawili się na weselu. Hilson is back

Chase i Cameron - zaczęło się wesoło ( coraz bardziej zaczynam lubić Tauba :)) ) a skończyło się bardzo przewidywalnie. Coż, Cameron choć w małym stopniu zmazała u mnie złe wrażenie z poprzedniego odcinka. No i przyznaję - ładnie jej w białym

Cuddy strasznie mnie wnerwiła. Kiedy już zobaczyła, co powodowało dziwne zachowanie u House'a, oddała go w opiekę Wilsonowi i jak gdyby nigdy nic olała go i pojechała sobie na wesele. Myślę, że wątek Huddy to już ostatecznie przeszłość - i dobrze.

Sam przypadek medyczny, jakkolwiek ciekawy, znów na drugim planie. Tyle że przy tej całej otoczce odcinka to było do przewidzenia

Uffff. I dobrnęliśmy do końca sezonu. Jak tam wasze wrażenia?

ocenił(a) serial na 9
kaczy_dziup

So, this is the story you made up about who you are. It’s a nice one. Too bad it isn't true - masz rację smutno się zrobiło, ale płakać nie będę ;-)

ocenił(a) serial na 10
kaczy_dziup

Z początku myślałam, że ten sezon jest słaby, już nie ten sam house, co chwile ktoś się zastanawiał czy przypadkiem nie "zmiękł" trochę.. ale teraz się wyjaśniło, super odcinek.

hucu26

ktos wczesniej pisal ze mial skojarzenia z 'Fight Clubem' mi bardziej to podchodzilo do 'Pieknego Umyslu' ale to tylko moja opinia

ocenił(a) serial na 9
hucu26

Czy to był ostatni odcinek 5 sezonu ? A jesli, tak to kiedy ma wystartowac 6 sezon ?

Speedfan

tak to był ostatni odcinek, sezon 6 wg zapowiedzi ruszy w amerykańskiej tv od września 2009