Pytanie kieruję do osób, które obejrzały całe cztery serie. Czy ktoś może mi powiedzieć ile razy i w których odcinkach (seria i numer) Chase i Cameron się do siebie 'zbliżyli'? Pozdrawiam :*
EDIT:
Koleżanka, która PODOBNO widziała wszystkie 4 serie, mówi, że w (bodaj drugim całym) Cameron będzie z Chasem, potem z Housem, potem znów zostawi House'a dla Chase'a, nie wiem czy jej wierzyć... Podobno ich związek opierał się będzie tylko na fizyczności... Oglądam House'a od niedawna, ale myślę, że ten wątek jest chybiony - Chase mi wogóle do Cameron nie pasuje, dlatego pytam.
Nie wierz jej :). Chase będzie z Cameron w bodajże 3 sezonie i związek będzie się opierał na seksie to prawda. Potem Chase zacznie się angażować i się rozejdą by chyba już w 4 sezonie do siebie wrócić. Nie pamiętam dokładnie co się w którym sezonie działo :). Ale 4 sezon jest mega-najlepszy ze wszystkich. A 2 ostatnie odcinki powalają na kolana.
Twoja koleżanka chyba inny serial oglądała.
W drugim sezonie Cam zaciągnie Chase'a do łóżka - była naćpana wtedy :)
To było jakoś na początku drugiej serii - kiedy pacjent z HIVem nakaszlał na nią krwią ( od razu uspokoję wszystkich fanów - Cam będzie zdrowa ;)
No , a reszta została już opisana :) 3 sezon - seks , 4 sezon - coś poważniejszego ;)
w 7 odcinku drugiej serii uprawiali seks jak Cameron była naćpana ;) a dalej nie oglądałam jeszcze, ale trzymam za nich kciuki:D