PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499421
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Oglądałam housa do 6 sezonu i z racji tego, że zaczął mnie trochę rozczartowywać przestałam śledzić. Jednak wczoraj obejrzałam ostatni odc. z 8 sezonu i parę rzeczy się pozmieniało. Niestety nie mam czasu cofać się i oglądać jak się to wszystko rozwijało więc byłabym wdzięczna gdyby ktoś obajśnił mi parę wątków. Tj. na czym teraz jedzie House? czy w ogóle nic nie bierze? W jakich okolicznościach w końcu odeszła 13, co się dzieje z Cuddy i kim właściwie teraz jest Foreman? Z góry dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
Wojnaaa

SPOILERY!!!
Cuddy odeszła z serialu, nie było powiedziane co jej się stało. Po tym jak House w jechał do jej domu autem. Foreman jest teraz tym kim była Cuddy chodzi o pozycje w szpitalu. House bierze to co brał. 13-tka pojawiła się w jednym odcinku 8 serii i House ją zwolnił na koniec odcinka.

ocenił(a) serial na 7
rafib1975

Co do Cuddy to wiadomo że odeszła po tym incydencie w domu zresztą sama powiedziała w ostatnim odc. 7 sezonu"jaśli się do mnie(House)zbliży ma znaleść się za kratkami"wiadomo że House jest nie ustępliwy więc Cuddy odpusciła dla dobra sprawy a przynajmniej tak wynika z zamysłu scenarzystów-rozwiązali to niemal idealnie(idealnie by było jak by 8 sezonu nie kręcili)każdy stworzył by swoje zakończenie a tak dalej brniemy w bezsens już klasycznego tasiemca.

ocenił(a) serial na 10
piekielny84

Masz w sumie racje ale gdyby nie sezon ósmy to bardziej możliwe było by że Cuddy została w szpitalu a House odszedł np. leczył by (SPOILER) na wyspie na którą pojechał lub odszedł by od medycyny jak mówił w pierwszym odcinku sezonu 8.

ocenił(a) serial na 7
rafib1975

Oczywiście to sfera gdybania dla mnie po prostu stał by się uciekinierem na zielonej wyspie ten cały 8 sezon jest na przeciągięcie.

rafib1975

Oook, dzięki za odpowiedź :) Chyba jednak dobrze zrobiłam, że przestałam śledzić rozwój akcji... niestety, ale klimat pierwszych serii prysł :/

ocenił(a) serial na 10
rafib1975

Dlaczego H zwolnił 13 ?