jeden z najlepszych seriali jakie widziałem .
-fajne teksty
-ciekawa akcja
-świetna gra aktorska
moim zdaniem warto zobaczyć ten serial , z czystym sumieniem 10 na 10.
hm... trudno powiedzieć, bo wszyscy są świetni, ale zawsze lubiłam Wilsona, Taub też jest ok, a Park w 8 sezonie mnie czasem rozwala. Najlepszy w jej wykonaniu jest odcinek z jej snami-fantazjami :D
tak odcinek o snach jest naprawde dobry :D a ta reakcja Chasa gdy Park go obudziła . ja też lubie Wilsona Tauba troche mniej wole Trzynastke polubiłem ją odrazu jak się pojawiła w serialu. A co myślisz o Masters ?
Masters niesamowicie mnie wkurzała! Była chyba najgorsza ze wszystkich współpracownic House'a. O Trzynastce zapomniałam wcześniej - też ją lubię. Ona z kolei była chyba najlepszą współpracownicą Grega no i oczywiście najładniejszą :)
Masters jest denerwująca i bardzo dziwna . ale jeżeli przyjrzeć się bliżej tej postaci to można powiedzieć że jest ona odwrotnością Grega
- nie kłamie
- jest szczera
- wierzy w jakieś ideały.
A Trzynastka zgadzam się z Tobą jest naprawdę jest bardo ładna i była najlepszą współpracownicą , jest o wiele lepsza i ładniejsza niż Cameron.
No w sumie możesz mieć rację, jeśli chodzi o Masters, nigdy nie myślałam o niej w taki sposób. Ale to chyba przez tą moją niechęć do niej, gdy była na pogrzebie House'a, to w pierwszym momencie w ogóle jej nie poznałam :P
a odczuwasz brak Cuddy w 8 sezonie?
na pogrzebie też jej nie poznałem , dopiero później sie skapłem że to ona . a co do cuddy to szkoda że jej nie ma . widziałaś odcinek specjalny pt. ,,łabędzi śpiew dr.Housa"
a co do cuddy myślałem że pojawi się chociaż na pogrzebie i powie kilka słów o Gregu że mu wybacza czy coś w tym stylu. A masz jakiś ulubiony odcinek do którego najchętniej wracasz ???
Wątek Cuddy został bardzo dziwnie zakończony. Była przez 7 sezonów, a w 8 traktuje się ją jakby nie żyła albo nigdy się nie pojawiła.
Mam dużo ulubionych odcinków, a właściwie scen. Uwielbiam kiedy House, Chase i Foreman śpiewają razem w klubie karaoke piosenkę 'Midnight Train To Georgia' (jest to któryś odcinek z 7 sezonu). Świetny jest też 15 odcinek z 7 sezonu ("Bombshells"), kiedy są pokazane różne sny-scenki z życia House'a i Cuddy i świetna piosenka w ich wykonaniu ('Get Happy') :D
też mi się bardzo podoba 15 odcinek 7 sezonu a najlepsza scena to sen Grega jak walczy z zombi .
albo fajna jest jeszcze scena gdy sie sam operuje w wannie .
tak, też mi się podobał ten odcinek :) lubię też tą scenę, kiedy śmieje się podczas wykładu, to było w jakimś odcinku z 2 sezonu.