PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499421
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

I co dalej ?

ocenił(a) serial na 10

Kręcą nadal nowe odcinki ? Jestem na 4 sezonie ale pytam bo oglądam kilka odcinków dziennie i szybko dojdę do 8 sezonu :)

ocenił(a) serial na 10
killerek132

8 sezon jest całkowitym zakończeniem. Ani część obsady już nie chciała ciągnąc dalej, tak samo jak i wytwórnia.

ocenił(a) serial na 10
rafib1975

dzięki za info ale kurcze w niektórych odcinka można popłakać się ze śmiechu

ocenił(a) serial na 10
killerek132

To fakt w szczególności momenty gdy są sceny z przychodni.

ocenił(a) serial na 10
rafib1975

dokładnie house jest genialny kurcze ale ci scenarzyści to mają łeb na karku ;)

ocenił(a) serial na 10
killerek132

dostaje powiadomienia na skrzynkę i dopiero na Twój post zareagowałam .Twoje pytanie brzmi jakbyś przyleciał z conajmniej z Marsa .Starzy wyjadacze już wycisnęli z odcinka kończącego serię co się dało a Ty pytasz czy będą kręcić .Przepraszam masz prawo nie wiedzieć ale jako wielbicielka House'a pytam :GDZIEŚ TY SIĘ CZŁOWIEKU UCHOWAŁ.....Oglądaj dalej jak skończysz podziel się wrażeniami , będzie fajnie .

ocenił(a) serial na 10
linkazk

dziękuję za odpowiedź :) i fak GDZIE JA BYŁEM JAK TEN SERIAL LECIAŁ (o to jest pytanie :D ) dlaczego oglądam go dopiero teraz ;) w każdym bądź razie serial jest zajefajny zacząłem już zapisywać najlepsze teksty za zaznaczać najlepsze odcinki no czasami można popłakać się ze śmiechu. Dzisiaj skończyłem 4 sezon a już mam ochotę oglądać od nowa ;)

Pozdrawiam

killerek132

ja mówiąc szczerze dopiero od jakichś dwóch lat doznaję dobrodziejstw internetu ze stałym łączem toteż moja przygoda z tym genialnym serialem kończyła się na oglądaniu, i to rzadko,epizodów na TVP 2. Też miałem ogromną zwłokę.

killerek132

hehe też tak miałem jakieś 2 lata temu - serial tak mnie wciągnął że w przeciągu niecałego miesiąca przerobiłem wszystkie niemalże sezony (bez bicia się przyznaję że odpuściłem se już gdzieś dopiero tak na 4 epizodzie 8 sezonu) głównie dlatego że odeszła Trzynastka,ona dodawała jakoś smaczku i uroku tej housowskiej ekipie. Niestety,teraz to już i tak koniec choć jeszcze jakiś czas temu przebąkiwano że Laurie i reszta chcą pozostać na jeszcze 1 sezon.

killerek132

A co do pytania w wątku - niestety nie, to już definitywny koniec. Zresztą może nawet dobrze bo te nowe twarze jak ta Azjatka czy młoda i piękna dr Adams która miała być chyba kimś na osłodę po odejściu Trzynastki nie dały rady wywołać zainteresowania u widzów. Mnie ta pierwsza swoją nieporadnością i naiwnością tylko wkurzała.

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

Ale widocznie lubisz innym psuć serial, koleś napisał że ogląda sezon czwarty a ty już mu mówisz co będzie dalej, może napiszesz mu co się stało w finale ( to tylko ironia nie sugestia ).

rafib1975

Ponoć w finale House odkrył u siebie zalążki świńskiej grypy i zdebilenia wtórnego co było efektem przedawkowania Rutinoscorbinu z vibovitem. Odkrył w sobie homoseksualne skłonności i na końcu razem z Wilsonem wzięli ślub.

ocenił(a) serial na 10
rafib1975

dokładnie ty ja czytam a ten napisał że odejdzie trzynastka fajnie jeden prezent mam z głowy, kolega dobrze napisał pamiętaj nie wal spoilerów bo to nie jest fajne

ocenił(a) serial na 10
killerek132

Lepiej nie czytaj odpowiedzi od Izabelka_filmweb nie dlatego że pisze złe rzeczy tylko że opowiada ci co będzie dużo dalej np. w 8 sezonie, nie którzy nie wiedzą co to słowo SPOILER.

ocenił(a) serial na 10
rafib1975

no właśnie mu napisałem

ocenił(a) serial na 9
killerek132

a ja obejrzalem wszystko !!!!
w ostatnim odcinku 8 sezonu Dr Gregory House umiera !!!! :))) (sory house mnie nauczyl takiej zlosliwosci - jestem pewien ze jego fani mnie zrozumieja :-)

ocenił(a) serial na 10
killerek132

Nie moge przebrnąć przez 8 sezon. Poprzednie sezony pożerałam a ten.... ehhhh, dobrze że serial się skończył, chociaż naprawdę uważam że jest genialny :) Pozdrawiam wszystkich fanów house'a. :)

użytkownik usunięty
killerek132

gdzie można obejrzeć odcinki ?

ocenił(a) serial na 10

http://tnttorrent.info/torrent/House_-_Dr_House_-_Sezon_1_2_3_4_5_6_7_HDTV_XviD_ Lektor_PL__368453