Jakby to powiedział Obelix-ale głupi Ci amerykanie!! Serial świetny,co seria to bardziej
inteligentny ,a oni twierdzą,że coraz gorszy i kończą produkcję. Najlepsze jest właśnie
to,że
od serii 6 ten serial nie jest tak płaski, jak był dotychczas,tylko złożony,czego ciemna
masa
poj....nych stekożerców po prostu nie kuma,stad zapewne mniejsza oglądalność. Trochę
szkoda,scenarzyści liczyli na inteligencję widza,ale okazało się że nie mają szans na
wygraną z odmóżdżonymi pajacami. Szkoda.....
Z informacji które są na różnych portalach sezon 8 który jest obecnie realizowany ma być ostatnim.
I lepiej, że tak jest. Teraz zapamiętamy serial jako coś świetnego, natomiast za jakiś czas autorom skończyłyby się pomysły, scenariusz byłby bardzo naciągany, i w efekcie zostałby nam tylko niesmak.
to i ja się dołączą.
Rzeczywiście dostał skrzydeł od serii 6-tej, tzn. inaczej House od 6-serii stał się ludzki i to go zabiło, House ma być zły i oszukiwać, dlatego nie jest już tak dobrze oceniany - druga sprawa że teraz House jest w tle reszty aktorów.
Tak czy inaczej po prostu się nudzi - tak samo jak Ostry dyżur i inne klony, zresztą sam aktor widać ze już mu się rola przejadła - kasy ma sporo i się nie przejmuje.
Pozdrawiam
FOX nie zabija kury znoszącej złote jajka. Kura po prostu przestała się nieść. House kończy swoją karierę telewizyjną o czym głośno mówi. W przeciwnym razie serial pewnie doczekałby się kolejnego sezonu.
Ten serial nigdy nie był inteligentny on sprawiał jedynie takie wrażenie i to głównie ludziom ograniczonym umysłowo. Wrażenie to budował medycznym językiem ( który nawiasem mówiąc w pierwszych 3 sezonach ograniczał się do 8 nazw chorób i z 16 nazw leków) oraz pseudofilozoficznymi przepychankami między ateistami. Nieco mendziowaty i czuły Wilson, twarda nieco głupawa dyrektor szpitala łagodząca spory i wredny, szorstki lekarz zajmujący się głównie knuciem i pogarszaniem stanu chorych by w 39 min serialu wpaść na genialny pomysł i uratować marne bezsensowne życie jakiegoś leszcza. Oto wymiar Hausa. Przyznaje momentami był ciekawy ale głównie nudził niemiłosiernie.
Oczywiście wiem że jestem głupkiem który nie zrozumiał jak głęboki sens i ile ukrytych wartości wnosił ten serial do świata. Ile ciężkich egzystencjalnych problemów dotykał (ksiądz ateista znudzony posługą) ale zdania nie zmienię. Ten serial nie był inteligentny, żaden nie jest. Serial może być co najwyżej ciekawy. A inteligentne to są książki moi drodzy. Weźcie sobie do ręki na przykład magazyn KRONOS gwarantuje wam że nie skumacie pierwszej strony.
Że też chciało Ci się odpowiadać na post ćwierć-debila(takim mnie opisałeś w swym elaboracie). Niestety nie wiem o czym piszesz i nie skumałem nawet połowy Twych wywodów. Następnym razem pseudointeligencie nie używaj słów zbyt trudnych do skumania, przez takich jak ja. No i zapisz się do PIS albo Ziobrzystów, tam spotkasz podobnych, inteligentnych ludzi na poziomie i nie będziesz musiał pisać do ludzi z IQ poniżej 75.
Proszę cię... czy trzeba od razu poruszać sprawy polityki? Podejrzewam, że gdyby PIS nami rządził sprawa Smoleńska dawno była by zakończona. Nie było by spraw o ACTA itp. Gdy rządził nami PIS to w kraju było dobrze, a teraz Tusk ?! Ten marny człowieczek potrafił tylko się wykłócać z "Kaczorami" ,bo gdy ma rządzić to jakoś mu to nie wychodzi. A Bronek... Bronek to chyba jest tam tylko do ozdoby, bo lepiej żeby on języka Polskiego nie używał bo to się może źle skończyć. Pewnie byłby zaskoczony, że piszę się trzeba a nie czeba. Więc jeśli uważasz, że teraz w kraju jest dobrze to chyba jesteś jakimś skończonym idiotą.
Co do serialu według mnie genialny i nie zamierzam się z kimś, komu to się nie podobało wykłócać o to, że ma go lubić. Każdy ma swoje zdanie i powinno być one szanowane przez innych.
Inteligent się znalazł. Jak jesteś taki inteligent to zapisz się do MENSY, a serialu nikt nie każe Ci oglądać.
W sumie ciekawe porównanie, bardzo trafne!
Ja osobiście lubię house'a, ale fakt że nie jest to serial wysokich lotów :)
Formuła serialu się wyczerpała i tyle. Ta kura nadal znosi złote jajka http://www.housemd.info.pl/news/3435/8x16-gut-check-wyniki-ogladalnosci.html tylko mniejsze niż dotychczas.