PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Ten momentami surrealistyczny serial jest po prostu nie adekwatny do poziomu mojej inteligencji, gdyż
pryzmat tej "opery mydlanej" jest nie zbyt wymagający a wątki poboczne są po prostu wyłożone widzowi na
tacy. Gra aktorów momentami nędzna tudzież marna. Aczkolwiek główny bohater, jako apodyktyczny
lekoman koliduje z tym tasiemcem. Abstrahując 2/10, za wyróżniającego się głównego bohatera.

ocenił(a) serial na 10
KrytykV

żałosny trolling.

ocenił(a) serial na 9
KrytykV

O boże, ale ty jesteś inteligentny!!! Syn Einstein`a, dobrze zgadłam?

KrytykV

2/10? słaba prowokacja a udawanie inteligenta też słabiutkie wiec wracaj do mody na sukces

ocenił(a) serial na 10
KrytykV

Trolling 1/10, spadaj na Onet

ocenił(a) serial na 7
KrytykV

Frytki i dużą colę do tego poproszę . Bez lodu.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 7
apartamantra

Bez loda

ocenił(a) serial na 8
TheAmazingPudding

Atom heart mother w avatarze? A może oko mnie myli o tej porze?

ocenił(a) serial na 7
Savage44

Oko cię nie myli :)

KrytykV

słabo Ci poszło UDAWANIE inteligentnego... pooglądaj sobie seriale na twoim poziomie.

ocenił(a) serial na 8
KrytykV

Długo nad tym myślałeś?
Po przeczytaniu twojej wypowiedzi uważam że jesteś bardzo inteligentny , dlaczego więc marnujesz się na tym forum zamiast ukazać światu swój ponad przeciętny umysł ? Z tak wielkim potencjałem sam powinieneś stworzyć jakąś produkcję która miejmy nadzieje będzie godna tak wielkiego geniusza jakim jesteś. I może po tym jak już twój serial pojawi się na filmwebie każdy z nas wejdzie i oceni go na forum zobaczymy wtedy czy ten komu tak łatwo przyszła krytyka tego serialu i swoją wypowiedzią próbował ukazać nam swoją niezmierzoną inteligencję sam potrafi stworzyć serial który byłby choć w połowie tak dobry tak Dr.House.
Pozdrawiam.