Co sądzicie o najnowszej ekipie House'a? Park, Adams, Chase, Taub.
Ja jakoś nie lubię tych nowych lekarek.
A co myślicie o Foremanie jako szefie? Jest lepszy od Cuddy?
Cuddy nie da się zastąpić, ale do było pewnie że Foreman ją zastąpi House mu w tym pomógł...
co do składu byłoby all ok gdyby nie Park...
Jestem właśnie na początku 8 sezonu i tak się zastanawiam czy ta Park będzie już do końca, ale jak się domyślam to niestety tak (ma strasznie wkurzający głos i ogolnie jakoś jej nie trawię aż odechciewa się oglądać), Adams ostatecznie może być, całe szczęście że wróci Chase i Taub, a co do Cuddy, to zgadzam się z Chile91, że jest po prostu niezastąpiona
A ja jestem olbrzymią fanką Park, urzekła mnie po prostu:) Adams mnie ciut irytowała, a za Chasem w tym sezonie przepadam:) Taub jakoś mnie nie ruszył specjalnie, bardziej denerwujące były jego dzieci.
Co do Foremana- Cuddy była lepsza, zdecydowanie, ale mimo to fajnie że był:)
mnie właśnie dużo bardziej denerwuje Adams Park jest w porządku a Chase obok House rozśmiesza mnie w tym sezonie najbardziej
Chase jest najlepszy!
A Park lekko irytująca :) Ale generalnie to jest na plus :)
Ja nienawidziłam Cuddy od samego początku. Uwielbiam za to Foremana więc nie narzekam. Chase i Taub być musi oczywiście, a co do Park to nawet ją lubię niska, ale za to zadziorna straszliwie. Adams... cóż jakoś do mnie nie trafia jest zbyt idealna jak na tutejsze normy xd.
Foreman jako szef - może być. Wreszcie się doczekał szefowania. Zawsze rwał się do rządzenia :D
Taub i Chase - ok.
Park - bardzo ją polubiłam. Zabawna.
Adams - jak na razie (oglądam na TVP2) wydaje mi się najbardziej bezbarwną postacią w tym serialu. Ładna... i tylko tyle mogę o niej powiedzieć. Z asystentek wystarczyłaby sama Park
Ja na początku w ogóle nie mogłam się przekonać do tej nowej ekipy.Nawet mi się nie chciało oglądać szczerze mówiąc,bo przyzwyczaiłam się już jednak do tego co było.Jedynym ratunkiem było to,że jednak Taub i Chase ze starej ekipy zostali.Ostatecznie jednak z odcinka na odcinek coraz bardziej się przekonywałam do tych nowych twarzy i twierdze,że nie było tak źle :)