PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499421
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Oglądał ktoś może De House? Nie wiem czy zacząć oglądać.

ocenił(a) serial na 9
Diretto

Zacznij naprawdę warto, ja właśnie skończyłem i jestem bardzo mile zaskoczony. Myślałem że po 2, 3 sezonach mi sie znudzi, jednak tak nie było. Jeden z lepszych seriali jakie widziałem, trzyma poziom przez wszystkie sezony, a mimo że każdy odcinek jest podobnie zrealizowany i tak chce sie ogladać. Polecam

ocenił(a) serial na 8
Diretto

Ja po obejrzeniu pierwszego sezonu byłem raczej sceptycznie nastawiony na dalsze odsłony. Bo w sumie co odcinek to nowy pacjent i i rozwiązanie zagadki wiec szału nie ma. Ale z braku alternatywy (czekałem na nowy sezon Zakazanego Imperium, który bardzo polecam) zacząłem oglądać kolejne odcinki i ten serial faktycznie coś w sobie ma, bo strasznie wciąga i potrafi zaskoczyć.
Właśnie w tej chwili zaczynam 8. sezon, a wcześniej w życiu bym nie pomyślał, że do niego dojdę.

ocenił(a) serial na 9
Diretto

Raczej nie. Moim zdaniem żaden z bywalców tego forum nie ogląda, nie oglądał i nigdy nie obejrzy tego serialu.

Proponuję więc to pytanie skierować do osób udzielających się na forach dla pacjentów molestowanych w trakcie kolonoskopii.

WielkiBlekit

Jedyna osoba, która zrozumiała moje pytanie :D
Sprawdzam czujność użytkowników internetu.

ocenił(a) serial na 8
Diretto

Ale z Ciebie spryciarz.

rav_13

Ale nie, twój kometarz mi się podoba. Bo mimo, że wszyscy kochają pana Housa, to mnie jakoś nigdzy nie ciągnęło. No ale ty piszesz, że 1 sezon taki sobie a oglądasz dalej. Bo jak sam zauważyłeś jeden odcinek = jeden pacjent - taka formuła może być nudna. Ale spróbuję też 1 sezon

Diretto

Jak zaczynasz to Ci zazdroszczę. To będzie wspaniała podróż poprzez dramat,śmiech i łzy, jednym słowem ŻYCIE. Ten serial jest genialny, niestety to już koniec:(

Izabelka_filmweb

Jeszcze się waham.

Diretto

Ja się nie wachałem i nie żałuję.

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

Yhym popieram Cię. Serial nieźle gra na emocjach, umacniasz się z postaciami. Były trzy odcinki przy których poleciały mi łzy ;D Na szczęście mam przed sobą do końca jeszcze dwa sezony

ocenił(a) serial na 8
Diretto

239 tysięcy głosów a ty się pytasz czy ktoś oglądał, odradzam, pewnie jesteś za głupi na tą produkcję.

androgenius

Za głupi ten, kto nie chwyta sarkazmu :)
Zwłaszcza, że już w postach wyjaśniłem o co chodzi.
Szkoda, że się tylko ośmieszyłes/aś :)

Diretto

Ale sypiecie sarkazmem...-.-
stawiam 100:1, że autor po prostu nie przemyślał wypowiedzi.
Nie chcę tu nikogo obrażać, szukałam tylko szczerych wypowiedzi na temat tego serialu,

Sylwina_3

Cokolwiek byś postawiła to byś to straciła. Nie rozumiem jak ktoś na poważnie mógł wziąć moje pytanie. Zresztą przecież w piątej wypowiedzi jest wszystko wyjaśnione. Tacy wszyscy fani sarkastycznego Gregora a między wierszami czytać nie potrafią.

Diretto

Odpisuję tylko dlatego, żebyś nie myślał, że mnie zgasiłeś.
Dalsza konwersacja byłaby żałosna.

Sylwina_3

Nie rozumiem cię kompletnie. Skoro myślisz, że cię zgasiłem to wychodzi na to, że pisałaś komentarz pewnie tylko po to żeby mnie zgasić. I to dopiero przykre.
Napisałaś, że nie przemyślałem tematu a ja ci udowodniłem, że tak nie było bo od początku był żart. Nie rozumiem, zbyt dumna jesteś, żeby się przyznać do pomyłki?

ocenił(a) serial na 10
Diretto

Cóż osobiście polecam. Na początku myślałam że jest po prostu spoko. Teraz gdy jestem na początku 7 sezonu stwierdzam bez bicia, że się od niego uzależniłam i jestem zakochana w Housie, Cuddy, Wilsonie, ''13'' i Chase ;D