PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 497 tys. ocen
8,2 10 1 497101
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Pomoc

ocenił(a) serial na 10

Mam prośbę. Mógłby mi ktoś pokrótce streścić odcinek, w którym była dziewczynka z dziwną wysypką. Niestety widziałem tylko fragment tego odcinka. Wiem, że House powiedział: "Dobrze, że nie możesz zajść, bo byłabyś fatalną matką" do Cuddy

kuba603_2

Chyba Autopsy ale 100% pewności nie mam

kuba603_2

To był 3x09 "Finding Judas"

Dziewczynka dostała ataku histerii na karuzeli. Trafiła do House'a. Diagnozują ją itp. Rodzice dziewczynki mają odmienne zdanie , co do sposobu leczenia wobec tego sąd rozstrzyga kto ma leczyć itp. Sąd decyduje , że Cuddy będzie wszystko nadzorowała. W trakcie jakiegoś zabiegu mała dostaje wysokiej gorączki. Cuddy wynosi ją z sali i zabiera pod prysznic w celu ochłodzenia.Tam znajduje ją House i mówi to słynne zdanie. Potem płaczącą Cuddy znajduje Wilson. Ta wyznaje mu , że od jakiegoś czasu próbuje zajść w ciążę. Raz poroniła. Mówi mu , co powiedział House.
Później House decyduje , że dziewczynce trzeba amputować nogę i rękę z powodu tej wysypki. Gdy dziewczynka jest już na sali operacyjnej , Chase wpada na pomysł , że jest to uczulenie na światło. Idzie z tym House'a , żeby wstrzymał operacje , a ten go uderza.
Wilson zgodził się wsypać House'a. Ma to oczywiście związek z Tritterem.