Mam prośbę. Mógłby mi ktoś pokrótce streścić odcinek, w którym była dziewczynka z dziwną wysypką. Niestety widziałem tylko fragment tego odcinka. Wiem, że House powiedział: "Dobrze, że nie możesz zajść, bo byłabyś fatalną matką" do Cuddy
To był 3x09 "Finding Judas"
Dziewczynka dostała ataku histerii na karuzeli. Trafiła do House'a. Diagnozują ją itp. Rodzice dziewczynki mają odmienne zdanie , co do sposobu leczenia wobec tego sąd rozstrzyga kto ma leczyć itp. Sąd decyduje , że Cuddy będzie wszystko nadzorowała. W trakcie jakiegoś zabiegu mała dostaje wysokiej gorączki. Cuddy wynosi ją z sali i zabiera pod prysznic w celu ochłodzenia.Tam znajduje ją House i mówi to słynne zdanie. Potem płaczącą Cuddy znajduje Wilson. Ta wyznaje mu , że od jakiegoś czasu próbuje zajść w ciążę. Raz poroniła. Mówi mu , co powiedział House.
Później House decyduje , że dziewczynce trzeba amputować nogę i rękę z powodu tej wysypki. Gdy dziewczynka jest już na sali operacyjnej , Chase wpada na pomysł , że jest to uczulenie na światło. Idzie z tym House'a , żeby wstrzymał operacje , a ten go uderza.
Wilson zgodził się wsypać House'a. Ma to oczywiście związek z Tritterem.