PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499421
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Witajcie,

zawsze się nad zastanawiałem jakim cudem udaje się lekarzom wchodzić do wszystkich mieszkań/domów/pokoi hotelowych bez problemów, a jeśli ktoś coś znalazł w tych miejscach żaden pacjent nie chciał ich pozwać czy nawet dowiedzieć się skąd wiedzieli takie informacje.

Dla mnie jest to cholernie denerwujące, ponieważ serial jest bardzo realistyczny ze strony medycznej, a dla mnie jest to duża naiwność, że każdy zostawia otwarte mieszkanie jak idzie do szpitala.
Chyba nie jest pierwszym, który zwraca na to uwagę? Jakie są wasze opinie?

raain

Przecież oni się najczęściej włamywali.

bemol33

Fakt, włamanie do mieszkania jest bardzo proste dla każdego lekarza. Napewno uczą tego na pierwszym roku studiów medycznych. Nie uważasz tego za trochę naciągane?

raain

Pewnie, jak cały serial:)

bemol33

heh może masz rację

ocenił(a) serial na 9
raain

No tak, bo wiedza i umiejętności zespołu House pochodziły tylko ze studiów medycznych :>>

raain

Nie zostawia otwarte mieszkanie, a raczej ma klucze przy sobie - rzeczy chorych są w przechowalni :)

ocenił(a) serial na 10
raain

Foreman był przecież za wczesnej młodości kryminalistą - ergo otwierać drzwi nauczył się za tamtych czasów :)

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

Otóż to - House zawsze z tego kpił :) PRzynajmniej na początku serialu

ocenił(a) serial na 10
raain

chyba maja klucze ale dziwnym trafem wszyscy pacjenci mieszkają samotnie:-) a tak poza tym serial bardzo dobry ale jak to bywa ze wszystkimi serialami - trochę naciągany, tacy lekarze jak dr house nie istnieją...