Nie mogę oprzeć się pokusie stwierdzenia, że tytuł pierwszego i ostatniego odcinka jest zaplanowany, choć to niemożliwe i sam House powiedziałby, że to przypadek :) Odcinek pierwszy mówiący, że wszyscy kłamią, jest parafrazowany w ostatnim, gdzie tytuł brzmi 'wszyscy umierają'. House kłamie, że umiera i tak oto powstaje to 'housowy zbieg okoliczności'. Piszę to właściwie bez większego celu, ale właśnie jestem po ostatnim odcinku, czuję pewien niedosyt i muszę to nadać w eter.
Zarówno świetny pomysł jak i wykonanie serialu. Obym doczekał podobnego :)
Zakończenie Dr.House było dobre a tytuł jak to tytuł ma znaczenie lub nie , raczej w sumie żeby ktoś zrobił podobny serial nie dadzą rady z resztą mam już dość już oglądania o lekarzach hehe.
emocje opadły i zainteresowanie też .ciekawe ,czy ktoś jeszcze podyskutuje .mnie się wydaje , że dwa tytuły mają znaczenie i spinają serial klamrą o lekarzach na pewno dosyć , obejrzałabym jakis serial kryminalny nowy . Moze Sherlock albo nowy dopiero bedzie kręcony i wyswietlany od stycznia Broadchurch , oba seriale brytyjskie więc sobie odmienię i nie o lekarzach