Od dziś na TVP2 sezon 8. Właśnie się rozpoczął. Właśnie znów daję się uwodzić :D Wow, a tuż po Pachnidło. Co za wieczór, sami Ciekawi Mężczyźni...
Pierwszy odcinek 8 serii był fajny, lecz myślałem że Hause posiedzi trochę dłużej w pace, drugi odc. no właśnie poczułem brak starej ekipy Housa i tak średnio mi przypadł do gustu, zwłaszcza ta mała nijaka co się plącze Housowi między butami.
Ta mała nijaka też mnie drażniła ale ósmy sezon uważam za najlepszy. Zwłaszcza wątek z Wilsonem. A odcinek finałowy - majstersztyk..
A mnie się właśnie podoba, jest tak jakoś... inaczej :) Taki obcy i nieprzyjazny stał się teraz ten szpital, no i widać jak wszyscy odwrócili się od Hausa i mają go głęboko. Ogólnie rzecz biorąc jestem dobrej myśli ;)
Mam pytanie do osób, które już ósmy sezon House'a mają za sobą dawno - Gdzie teraz są zatrudnieni pozostali współpracownicy Gregory'ego? - Taub, Trzynastka, Chase i Martha Masters.
Może lepiej tu nie spoilerować, gdzie jest stara ekipa House'a. W 3 najbliższych odcinkach się dowiesz.
Wczoraj obejrzałem kolejny raz pierwsze odcinki ostatniego sezony. Muszę powiedzieć, że pierwszego chyba trochę nie doceniłem- gdy oglądałem go po raz pierwszy średnio mi się podobał, uznałem go za podróbkę " Broken" z 6 sezonu, a wczoraj ze zdziwieniem dla samego siebie przyznałem, że był całkiem niezły. Nie jakiś super, ale trzymał poziom. Dlatego zmieniam mu ocenę z 6 na 7. Do drugiego odcinka nie mam zastrzeżeń, był bardzo dobry, bez przedramatyzowywania odejścia Cuddy, House też tak jak dawniej ("AAAH! SHE IS DYING" mnie rozwaliło"), wróciły nawet takie drobiazgi jak podróż do ciała pacjenta. Podtrzymuję mu ocenę 8/10.
Faktycznie, jego "aaa, she's dying" bylo świetne. Wg mnie fajny był tez moment, gdy puściła "my heart will go on" na pół szpitala dla Wilsona...
Mam pytanie. Wczoraj w drugim odcinku na koniec leciała cudna piosenka. Ktoś zna może tytuł?
Czyżby chodziło Ci o piosenkę Finka? Wyśmienity artysta. To chyba była ta piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=_xFZWOnd_kQ