PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

nie mam czasu na ogladanie w necie. jedynie ogladam na tvp, ale bardzo mnie ciekawi finał? to house w koncu umrze czy nie? co z reszta ekipy?

ocenił(a) serial na 10
beri929

everybody dies

ocenił(a) serial na 10
beri929

Jeśli chcesz - proszę bardzo. Mimo to przed przeczytaniem tego, co tu napiszę warto byłoby jednak obejrzeć. Ale:
House z jakimś pacjentem po jednym wielkim ćpaniu znajduje się w płonącym budynku - ten pacjent nie żyje. House ma omamy, pojawia się w nich Kutner, Amber, Stacy, Cameron. W szpitalu trwa akcja wielkiego poszukiwania House'a. Gdy Foreman i Wilson w końcu trafiają przed budynek, w którym przebywa House ten się zawala. Porównując dane dentystyczne okazało się, że House się zwęglił w środku.

Ale.. :)

Podczas pogrzebu Wilson dostaje od niego smsa! Okazało się, że House sfałszował dane, upozorował własną śmierć, aby spędzić z Wilsonem ostatnie miesiące jego życia (w przeciwnym wypadku musiałby być w więzieniu).
Wszyscy myślą, że House nie żyje (oprócz Foremana, bo House podrzucił mu swoją plakietkę do gabinetu :)), a on z Wilsonem odjeżdzają na motorach.
Aha - Chase zostaje szefem diagnostyki.
Dadaaam.
Koniec serialu :)))

ocenił(a) serial na 10
ka_and

Dziękuje za odpowiedź:) Chase szefem. Myślę, że mu się należalo, a co do Wilsona i House bardzo fajne zakończenie. Podobała mi się ich przyjaźń:)