PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

uwielbiam

ocenił(a) serial na 8

super zagral hugh laurie ..bardzo lubie 8 /10

ocenił(a) serial na 10
Koszmarxd

ja go kocham a ostatnio donieśli , ze może zagra na razie 8 odcinków Czarnobrodego pirata w serialu , który spróbują wepchnąć na rynek chyba skrzxyżowane kosci cos w tym guście .Jesli postać będzie podobna do House'a a laurie zgodzi się powielić rolę to bedzie super .choćby miał zrobic to tylko dla kasy

ocenił(a) serial na 8
linkazk

noo,ale wydaje mi się,ze on nie lubi być kojarzony z housem i moze sie nie zgodzic bo dosc długo go grał,ale i tak uwielbiam <3

ocenił(a) serial na 10
Koszmarxd

wiecie mnie jest wszystko jedno czy ma laskę czy przepaskę na oku jeśli będzie miał coś z House'a .Przecież za tym wszyscy wielbiciele tęsknią .Nie ma się co czarować wypowiadać wyszukanie ,chcemy żeby wrócił ale czy jako Gregory czy jako Czarnobrody to mnie nie nie interesuje byle wrócił .Wprawdzie dla Laurie to byłaby klęska w dorobku ale czego się nie robi dla fanów .On i producenci dokładnie to wiedzą i może zrobią serial pod tzw publiczkę /zreszta wszystkie takie są/ale mn ie to naprawdę nie przeszkadza ja mam ukochaną postać On i producenci kasę i slawę czego potrzeba więcej do szczęścia .Kasa sława i uwielbiany bohater co tydzień.i nie teoretyzujmy na temat jakie to byłoby niewłaściwe bo to bzdury liczy sie przyjemność oglądania.

ocenił(a) serial na 8
linkazk

czemu klęska w zarobku ?