Całość Dragon Ball Super została stworzona według jednego schematu.
"Och nie. Oni się biją, a po trzech uderzeniach wszechświat się rozpadnie". Dlaczego? Bo tak!
"Och nie. Wszechświat się jednak nie rozpadł!" Dlaczego? Bo tak!
Bulma ma siostrę o której nikt nie słyszał! NIGDY. Dlaczego? Bo tak!
Północny Kaiō podczas walki biega w kółko i nie porusza ustami kiedy mówi. D? Bo tak!
Roshi, Gohan i Picollo są na jednym poziomie. D? Bo tak.
Goku z radosnego, cieszącego się życiem i walką bohatera stał się niepełnosprawny intelektualnie. Bo tak.
Zróbmy coś niedorzecznie wielkiego co przekreśli historię stworzenia Smoczych Kul przez nameczan. D? Bo tak!
Udawajmy, że Vegeta wciąż jest słabszy od wszystkich. Bo tak.
Nie róbmy z filmów kinowych dodatkowych części historii, które widz może uznać za kanoniczne lub nie. Lepiej pociąć je na kawałki, zapchać nie śmiesznymi gagami i zaserwować ponownie - zamiast dobrego pomysłu na fabułę. Zmiany przewrócą twój świat - Zamiast przyjęcia urodzinowego w ogrodzie mamy bibę na statku pasażerskim. Gotenks w filmie dostał po tyłku, ale w serialu pokrzywkę. Vegeta w filmie stara się najpierw zachować zdrowy dystans do sytuacji i chronić Ziemię, by potem jak prawdziwy twardziel przyjąć na twarz uderzenie najsilniejszego we wszechświecie. W serialu przez trzy odcinki robi w majty a po uderzeniu kręci się jak guano w przeręblu. D? Bo tak!!!
I mógłbym wymieniać dalej.
Finalnie najbardziej boli mnie tak widoczne i karygodne lenistwo twórców. Multiświaty? Dragon Ball Multiverse jest sto razy ciekawsze i lepiej zrobione. Co się stało z tym światem kiedy sam twórca zrzyna od swoich fanów? Dlaczego robi to tak kiepsko? Zresztą znacie odpowiedź.
To teraz będziesz hejtował tą serie ? I to wypisując takie bzdury ? lol . Chcesz czy nie ta seria na filmwebie ma dużo pozytywnych ocen, i nie ważne jak starał sie będziesz ,oceny nie będą dla tej serii spadać .
Skup tą ostatnią szarą komórkę w twojej głowie i odpowiedz mi. Czy ty nie masz życia poza filmwebem? Wziąłeś sobie za punkt honoru, żeby zapchać swoją obecnością wszystkie tematy w forum DBS? Spisałeś sobie szablony, aby w najbardziej ogólny i płytki sposób odpowiadać na masę argumentów którymi wymieniają się inni użytkownicy?
Założyłem ten temat w 2015 i dopiero teraz cię zainteresował. Może dlatego, bo na innym zupełnie cię olałem? Naucz się chociaż porządnie czytać, zanim zaczniesz oceniać.
"Hejt" jest to zjawisko oparte na nienawiści bez żadnego powodu. Swoje powody już podałem. I wcale nie hejtuje. Ja tylko podałem argumenty, które zebrałem po zapoznaniu się z serią DBS na poziomie pierwszej transformacji w SSJGod. (2015 rok!!)
Ponadto nie można czuć nienawiści do tak słabego produktu jak DBS. Wedy musiałbym chociaż trochę się angażować w to co tam się dzieje. A te seria na to ne zasłużyła.
Ty, za to jesteś do niej bardzo podobny. Kochasz w niej wszystko. Dlaczego? Bo tak!
do pytania pierwszego ; To nie twoja sprawa .
do pytania drugiego ; Przeglądam forum, dbs i po prosu pisze co myślę .
do pytania trzeciego ; Żadnych szablonów nie spisałem,jednym dbs sie podoba a drugim nie i tyle .
do pytania czwartego ; Tu chodzi o to że w dbs bohaterami są goku i spółka . Bez nich ta seria nie miała by sensu .
Możliwe że u ciebie jest ,data 2015 roku,lecz u mnie mam nie właściwe dane [ bojarze błąd ] . Według którego ten temat założyłeś 2016 7 grudnia .