PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=744108}
7,9 9,6 tys. ocen
7,9 10 1 9591
6,3 3 krytyków
Dragon Ball Super
powrót do forum serialu Dragon Ball Super

WTF?!

ocenił(a) serial na 10

Ja nie rozumiem całkowicie tego co zacząłem oglądać po akcji z Dragon Ball Battle of Gods. Serio wskrzeszenie Freezy, który po 4 miesiącach treningu osiąga poziom bliski boskiemu SSJ? I dlaczego tak bardzo boi się Boga zniszczenia skoro sam Goku walczył z nim jak równy z równym kilka odcinków wcześniej, a jak dobrze wiemy przecież trenując u niego zwiększał coraz bardziej poziom swojego Ki.

Jak dla mnie to wszystko nie trzyma się kupy, mogli stworzyć nowy czarny charakter, a tu taki pic na wodę. Piccolo jak zawsze umiera, Kurilin dostaję wpi*rdol, Gohan z dupy nie posiada żadnych umiejętności bojowych. Dodatkowo patrząc na wygląd Golden Freezy ogarnia człowieka śmiech. Tyle w temacie.

ocenił(a) serial na 7
caleeb

Jakie równy z równym??? Beerus po walce, kiedy wracał z Whisem wygadał się mu że tak naprawdę nie walczył z nim na serio, udawał że walczy ze wszystkich swoich sił bo chciał jedynie zachęcić Goku do pokazania 100% mocy , więc nawet po osiągnięciu SSJ Blue przez Goku dalej mógłby nie dać mu rady. Gohan olał walki bo nigdy go to nie interesowało chciał zostać naukowcem, już w Buu sadze nie był nimi zainteresowany, przecież na Tenkaichi Budokai poszedł jedynie poprzez szantaż Videl.