W dobie seriali premium wykonać coś takiego to naprawdę wyczyn! Kompletnie niezborna próba połączenia kryminału i wątków obyczajowych, nie ma postaci tylko poprzebierani aktorzy -każdy, każda gra co innego jak z innego filmu. Gangsterzy są śmiesznie żałośni…a Małaszyński to już prawdziwe kuriozum-krzywi się sapie i ogólnie niezła beka….omijać toto z daleka!!!!
wyczyn to jest znalezc czas na taki elaborat jak twój, mimo ze nikogo to co piszesz nie interesuje.
Jesteś odzwierciedleniem obecnej męskości jak nie szanujesz kobiet to proponuję solo obije ci mordeczke aby dać ci instrukcje jak się zachowują prawdziwi mężczyźni a nie takie karykatury jak ty Robercik wyłapałes komentarz kobiety i ją bezczelnie atakujesz bo nie masz jak aby stanąć w twarz z facetem więc jak będzie schowasz się jak mały chłopczyk czy gotowy na konfro?
Robercik, no mnie jednak zainteresowała jej wypowiedź. I jeszcze - uważaj teraz - MAM PODOBNE ZDANIE. No wyobrażasz to sobie? Za to Twoją wypowiedź oceniam na poniżej wora, bo niby odniosłeś się do komentarza, a nie odniosłeś... to jest dopiero wyczyn
To prawda, nie wiem co się z nim porobiło, on się kiedyś dobrze zapowiadał, ale już widocznie tak się wczuł w rolę gangstera w serialu Oficer, że teraz gra tą maniera, choć tam był wiarygodny, a tutaj żenada.
Filip Pławiak jest świetny w roli Drelicha. Serial jest super, obsada też. Jestem bardzo ciekawa zakończenia.