PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=756850}

Druga szansa

2016 - 2018
6,9 12 tys. ocen
6,9 10 1 11602
7,0 2 krytyków
Druga szansa
powrót do forum serialu Druga szansa

wasze zdanie

ocenił(a) serial na 4

I jak Wam się podoba serial? Jesteśmy już po kilku odcinkach. Jak dla mnie trochę jednak za bardzo"warszawski". Niby Monika straciła pracę, niby upadła nisko ale nadal jak widzimy imprezy, drogie ciuchy jakieś to wszystko takie sztuczne i nienaturalne. W ogóle za dużo jak dla mnie tego szołbiznesu polskiego . Warszawa, wiadomo przedstawiona niczym Nowy Jork. Ja osobiście miałam nadzieję że będzie to serial bardziej przyziemny i życiowy. Niestety jest to następny typowy serial tvnowski.

ocenił(a) serial na 3
aniadolan1

Mi się bardzo podoba, już od pierwszego odcinka mnie "wciągnął" :) Ciekawa fabuła dobrze rozbudowana historia Moniki. Co do ciuchów to się zgodzę Monika często ma nowe ubrania i to takie porządne to też mi przeszkadzało, powinna wyglądać jak przeciętna kobieta która w krótkiej chwili straciła wszystko. Chociaż można to sobie tłumaczyć że te jej ciuchy są kupione jeszcze za czasów pracy w agencji Zeita choć to jest naciągane. Co to szołbiznesu to podobają mi się sceny bankietów , promocji filmów czy ścianek :D Poza tym jest to serial o szołbiznesie w końcu Monika jest menadżerką gwiazd więc szołbiznes musi być pokazany bo na tym opiera się serial. Co do przyziemności i życiowości tego serialu to uważam że taki jest. Podobają mi się wszystkie wątki jakie są przedstawione i uważam że wiele epizodów i problemów przez jakie przechodzą bohaterowie niektórzy z nas mogą się utożsamiać.

ocenił(a) serial na 4
dr_Cervello

No w sumie faktycznie masz rację. W końcu to rzeczywiście miał być serial z zamysłem ukazania szolbiznesu od kuchni. Może poprostu nie do końca podpasowal mi ten temat. Jedno jednak muszę przyznać. Kożuchowska gra super.

ocenił(a) serial na 3
aniadolan1

No może Ci się jeszcze spodoba ten szołbiznes kto wie :) Również podoba mi się gra Kożuchowskiej jest dobrą aktorką. Irytuje mnie postać Sary ale ona pewnie taka ma być chociaż co do aktorki Boczarskiej to nie przepadam za nią.

dr_Cervello

Jak dla mnie jedyny serial od nas, który oglądam (a no obok Przyjaciółek). Fajnie poprowadzone są historię no i muzyka. Dzięki niemu odkryłem Bovską i jest świetna.