Już wiadomo było, że będzie kiszka totalna po tym jak puścili pierwsze zwiastuny. Jak zobaczyłam "ten szczególny styl obrazu" i tą całą "teatralność" to byłam bliska rozpaczy.
Ludziom, którzy wyprodukowali i zbeszcześcili ten kultowy serial powinni odebrać prawo wykonywania zawodu. Z moich pieniędzy został nakręcony ten gniot. Ja się na to nie zgadzam !!!! Aż dziw bierze że w cały ten proceder dali się wciągnąć co lepsi aktorzy, dziw bierze że zgodzili się zagrać w tej szopce, coś im musiało na mózg upaść. Panie PYRKOSZ coś Pan zrobił z Balcerkiem ??? Pytam się ja. Jak mogłeś się Pan zgodzić na coś tak niegodziwego? z Balcerka kazali Panu zrobić Lucka z m jak miłość i to w krawacie ???????????? Jak Pan mógł ??????
LUDZIE KTO NAM TO ZROBIŁ ?????????????!!!!!!!!!!!!!!
Tak się cieszyłam, że reżyserem nie będzie Gruza, a tu masz jakiś inny koleś przerósł mistrza. To już lepiej Klan oglądnąć.
Zgadzam się z wami!!!!!! Najgorszy w tym wszystkim jest ten teatralny obraz!!!!!!! Gdyby to było nakręcone w formie tradycyjnego filmu, to pół biedy!!!!
aha! A pan Gruza? Tygrysy Europy było spoko:) Był Rewiński przykładowo a to już połowa sukcesu:)))) "cycki se usmaż!!!" - wymiata
"cycki se usmaż!!!" są z Kilera, jednak nie zmienia to faktu, że Tygrysy Europy przy Dylematu to arcydzieło
dziewczyno bardzo mądrze mówisz, obraz był tak sztuczny, że aż się jabcok w kieszeni otwierał, że już nie wspomnę o amatorskim aktorstwie,
co to kurde było: ranczo, m jak miłość czy złotopolscy?
nic dodać nic ująć a Balcerkowi to jeszcze brakowało moherowego beretu do kompletu
Teatralnośc aż bije od tego serialu. Dodatkow najzwyklejszy brak realizmu! Alternatywy 4 były fajne, bo pokazywały zwykłych ludzi, którzy zachowują się normalnie, ale doprowadzało to do śmiesznych sytuacji. A tutaj te śmieszne sytuacje są wymuszane i dobrze wiemy, że żadni ludzie nie zachowują się jak pajace w tym serialu.
czterdziestolatka i jego kontynuacje robili ci sami ludzie, w Dylemacie pozostali tylko niektórzy aktorzy mocno podstarzali, więc trudno się dziwić że nie wyszło, szkoda, bo przydałby się fajny serial pokazujący nasz kraj w krzywym zwierciadle, jedyny plus dla Dylematu to Balcerkowa, ale to dzięki aktorce ona jest tak charakterystyczna ze scenarzyści nie mieli chyba na nią wpływu
Wiem że "cycki se usmaż" było z kilera:DD Ale ten tekst jest zajekapitalny:D No i już kultowy:DDD Poczekajmy na dzisiejszą częśc
Żenada jak nic i profanacja "Alternatywy 4". Musiałem się zmuszać, żeby obejrzeć w całości pierwszy i 5 minut kolejnego odcinka.
No coż, zazwyczaj tzw "odgrzewany kotlet" jest totalną kiszką. Wyjątkiem jest Vabank gdzie II cześć była nawet lepsza od pierwszej. A to co zrobili z Alternatywami to profanacja nad profanacjami. Podobnie jak nakręcenie Kariery Nikosia Dyzmy z pajacem. Przykre jest to, że nie ma nowych pomysłów a miernoty biorą się za papranie kultowych seriali. Obejrzałem jeden odcinek i kawałek drugiego i mam dosyć. Dziwi mnie tylko, jak zresztą innych opiniodawców na tym forum , ze sławy Alternatyw zgodziły się uczestniczyć w tej porażce. Ale coż, pewnie nie ostatnia kontynuacja w historii naszego kina została tak spaprana.