właśnie wczoraj obejrzałem 1 odcinek dylematu 5, i nie zawiodłem się.
Ten ich komisariat, albo koczowanie i ten dowcip: "Tragedia Bądzie. jak ostatni raz spadł zegar ustrój się zmienił" BYŁO SUPER
OOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! Ten tekst z zegarem wymiata!!!!!!!!! Kapitalny!!! U mnie buchnęło śmiechem w domu:DDDDD No ale az mało takich tekstów:(((
Szkoda ze Ci co sa na NIE, nie potrafia uargumentowac swoich racji:) A moze nie rozumieja przeslania... :D Tak to chyba to:) Dylematu OK, pozdrawiam!
Nie potrafią argumentować??? Przejrzyj sobie wczorajsze komentarze. Fatalna fabuła, wszechobecny chaos, humor rodem z przedszkola. Owszem, nie musi być to komedia "boki zrywac" ale tez nie moze byc to humor na poziomie z przedszkola. Jeśli ktoś chce kręcic takie gnioty, to prosze bardzo, ale tylko na swoje konto, a nie podczepiać się pod Bareję. Zresztą poprzednie "dzieła" pana Warchoła mówią same za siebie, więc nie wiem skąd takie Twoje uwielbienie. Albo bawi Cię tandeta albo jesteś w bliskich znajomościach z twórccami tego "arcydzieła".
Właśnie. Ja obejrzałam pierwszy odcinek i powiem, że wcale nie był taki zły (dałam ocenę 7/10). Podobały mi się teksty Balcerkowej z zegarem i to jak mówiła, że "Tak, to był ten człowiek (a to było zdjęcie Bin Ladena :)))))". Starzy aktorzy ok, trzymają dawny poziom, nowi tak sobie. Choć moim zdaniem dobrze zrobili, że nie dali Anioła, bo Wilhelmiego nikt nie zastąpi. Czekam na następny odcinek. Pozdrawiam.