Właśnie miałam założyć ten temat. Kiedy będzie w TVP?? Sprawdzałam teraz magazyn i jestem bardzo zawiedziona, że nie ma 4 sezonu:(
Znając życie zapomną o nim :( No nic pozostaje nam tylko szukanie odcinków w necie :)
Bardzo bym chciała żeby 4 seria pojawiła sie w tvp1 w ten sam dzień tygodnia i o tej samej porze.
Moim zdaniem, jeżeli mieliby puszczać po 2 odcinki, to mogliby zacząć od 22, bo do 1 w nocy to trochę za późno.
Zgadzam sie w 100 % najlepiej jak by puścili to teraz od razu po zakończeniu 3 serii i byłby komplet. A tak jak umieszczą go w jesiennej ramówce to już parę wątków można zapomnieć.
Może po ełro, a jak nie to może od września, zresztą ważne żeby puścili i to w miarę szybko.
dokładnie... mnie się wydaje, że już nie puszczą... to świeża sprawa całkiem z tym 4 sezonem, możliwe, że go w ogóle nie wykupili...
Wszystko okaże się po Mistrzostwach Euro 2012.
Zgadzam się tutaj z DonL4nce „Stawiam na jesień, jeśli w ogóle” - ja również obstawiam jesienną ramówkę. Gdyby nie wykupili 4 sezonu to cóż tvp1 strzeliła by sobie samobója. Lepiej dla nich żeby puścili ten niesamowity serial do samego końca, a nie tak go bezsensownie urywać.
Trzymam kciuki za jesień, oby mi przyniosła bardzo miłą niespodziankę.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i fanów Tudorów :D
No fakt :( ale w tym wypadku mogliby zrobić wyjątek, przecież został tylko ostatni już 4 sezon i mieliby ten serial zgłowy .
no wiem, mam nadzieje, ze bedzie ;p chociaz 3 sezon byl dla mnie nudny ... -.-' bez Annie Bollyn czy jak to sie pisze to nie ma sensu ;pp
Baa Anka była kozacka :D była jak dla mnie ulubioną postacią, chociaż Cromwella i Sir Francisa Bryan'a też bardzo lubię. Jednak równie intrygującej postaci kobiecej co Anna Boleyn już w serialu nie ma. Ale to tylko moje poglądy.
kwestia gustu , ja nigdy nie lubilam historii :p a zaczelam ogladac ten serial dla glownego bohatera :P
Wszystko okaże się po Mistrzostwach Euro 2012.
Zgadzam się tutaj z DonL4nce „Stawiam na jesień, jeśli w ogóle” - ja również obstawiam jesienną ramówkę. Gdyby nie wykupili 4 sezonu to cóż tvp1 strzeliła by sobie samobója. Lepiej dla nich żeby puścili ten niesamowity serial do samego końca, a nie tak go bezsensownie urywać.
Trzymam kciuki za jesień, oby mi przyniosła bardzo miłą niespodziankę.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i fanów Tudorów :D
Oby, oby... Chociaż nie zdziwię się jak puszczą dopiero za rok lub jeszcze później, tak jak pisał mój przedmówca... :|
No właśnie ja też mam ograniczony limit transferu danych i muszę wybierać co jest dla mnie ważniejsze czy ściągnięcie jakiegoś serialu czy potrzebnych mi dokumentów i materiałów do pracy i szybkie przeglądanie stron. A 4 serię tego serialu prędzej czy później gdzieś sobie obejrzę.
Może i można ściągnąć, ale pozostaje jeszcze przecież taka kwestia, że nie wszyscy przecież lubią ściągać filmy, czy oglądać je na kompie. Ja przede wszystkim wolę seriale oglądać na TV. Przyzwyczaiła mnie niedzielna wieczorno - nocna pora na obejrzenie Tudorów, nie bez znaczenia ma też oglądanie ulubionego serialu ze świadomością oglądania go również przez innych widzów.
Będzie dzisiaj o 23:20 :D Szkoda, że nie zaczynają od I sezonu, bo można byłoby sobie wszystko przypomnieć. Ale czy będzie IV seria to nadal nie wiadomo...
Dobrze, że napisałam. Przegapiłabym. Szkoda tylko, że jeden odcinek i raz w tygodniu. Te odcinki co już były mogliby puszczać nawet codziennie:)
I jak zwykle się okazało, że na naszą tvp nie można liczyć. Nie dość, że zaczęli powtórki od 2 sezonu, to teraz na nim bez sensu skończyli! Dalej nie wiadomo co z tym serialem. Albo by puścili całość, albo wcale. Pewnie jak zwykle nie mają kasy, ale na inne badziewia zawsze mają... Wie ktoś gdzie można zobaczyć online?
Można obejrzeć online na i_i_t_v(kropka)i_n_f_o (odtwarzacz odsiebie bez limitu, super jakość, m_a_x_v_i_d_e_o też bez limitu, reszta odtwarzaczy limitowana) lub na kinomaniaku (również bez limitu, niestety trochę gorsza jakość). Wszystko z lektorem lub napisami.
Też liczyłam, że będzie można wreszcie obejrzeć wszystkie sezony w tvp, a tu klops. Na mój niesamowicie "szybki" Internet nie mam co liczyć.
Czwarty sezon. Henio już siwieje, poruszany jest też wątek kilkunastoletniej królowej którą jakiś czas wcześniej łączył intymny kontakt z inną kobietą.
Obecnie sezon 4 jest na Polsat Cafe. Ale na TVP1 leci sezon 3 - jest więc nadzieja, że później będzie sezon 4. Ja nagrywam 4 sezon, a poprzednie 3 już mam.
Nie liczcie na TVP. Ona ma swoje "Hity", czyli Klan i M. jak M..g*wno:) Na TVN Siedem chyba było, tylko nie wiem który sezon tam teraz emitują (niedawno był odcinek, w którym ścinają Katarzynę Howard).
Lepiej obejrzeć on-line, przynajmniej nie jest się skazanym na łaskę lub niełaskę TV i nie trzeba z utęsknieniem czekać tydzień na kolejny odcinek.
Co do samego serialu, to pomijając fakt iż można znaleźć tam sporo błędów i nieścisłości odnośnie prawdziwości całej historii Tudorów, to jednak wciąga i to mocno;) W niecałe dwa dni obejrzałem cały pierwszy sezon.