Mam pytanie do tych którzy już obejrzeli 4 sezon Dynastii Tudorów. Ile jest odcinków. I gdzie można go obejrzeć? Jeszcze mam jedno pytanie czy będzie 5 sezon?
4 sezon ma 10 odcinków. Premiera ostatniego ma miejsce już dzisiaj na amerykańskiej stacji Showtime. Odcinek ma tytuł "Death of a Monarchy" i kończy się wraz ze śmiercią Henryka VIII. Przypuszczam że większość forumowiczów (w tym ja) oglądamy serial albo online albo...no wiadomo jak;) (często z resztą są tutaj podawane odpowiednie linki:P)
Niestety 5 sezonu The Tudors w ogóle nie będzie.
hmmm, no cóż co prawda, Henryk umiera ale w końcu tytuł odnosi się do całej dynastii. Czy na pewno nie będzie 5 sezonu o kolejnych monarchach?
Raczej nie, ponieważ w ostatnim odcinku na samym końcu, w kilku zdaniach, przedstawiono losy dzieciaków Henryka. Myślę, że gdyby chcieli nakręcić coś dalej, powstrzymaliby się od tego.
Poza tym, jeśli dobrze kojarzę powstał już jakiś serial lub film na temat Elżbiety.
5 sezonu nie będzie na 100 % ;/ Oglądam teraz 4 na HBO i tam zapowiadali , że to jest już ostatnia odsłona ;/
Szkoda .... ;P
5 sezonu nie będzie bo nam główny bohater umarł :P "Tudorowie" to głównie o nim byli oczywiście można by kontynuować serialem o krótkim "panowaniu" Edwarda .. jego córki "Krwawej" Mary .. czy w końcu Elżbiety na której owa dynastia się kończy. Niewątpliwie można by z tego zrobić zarąbisty serial z lekką domieszką informacji nieprawdziwych czy też wymyślonych jak to w "Tudorach" było ale idąc tym torem to by się nigdy nie skończyło... w końcu historia ciągle trwa..