Zapraszam wszystkich miłośników Anny Boleyn i historii Tudorów na polski blog poświęcony tej tematyce :
http://www.anne-boleyn.com/
Pozdrawiam!
Widzę, że Fandom Tudorów zaczyna wchodzić w Złoty wiek xD
Domyślam się, że długo pracowałaś nad tą stroną, bo zgromadziłaś na niej nie tylko całą masę informacji, ale też ubrałaś to w ładną szatę graficzną. Gratuluję i dziękuję! Zaczynam odzyskiwać wiarę w polskich fanów, bo do tej pory marudziłam, że nam - Polakom nigdy się nie chce nic zrobić, jak czemuś fanujemy, a tu proszę! Ha! Uprzyjemniłaś mi dzień i to zapewne nie jeden :)
Dobrze byłoby się przenieść stąd na tamto forum, bo tutaj trochę za duży chaos organizacyjny panuje.
Xenka, dziękuję Ci bardzo! :) Tak, sporo czasu pracowałam aby napisać podstawowe artykuły, oraz ładnie 'ubrać' stronę. Ale w końcu po długich przygotowaniach strona ruszyła! Chciałabym aby blog skupiał ludzi którzy też się interesują Anną i epoką w której żyła. Własnie dobrze by było przenieść się tam na forum, bo wszystko jest tak poukładane i wogóle :D A tutaj to jest forum o serialu, tam mozna rozmawiać także o historii itp. Jak masz ochotę to zakladaj tematy, możesz dodać swój fanfiction! :)
A mnie czeka teraz reklamowanie strony :)
Ok, troszkę już pobuszowałam po nowym forum i dodałam swoje trzy grosze :)
Również postaram się zrobić reklamę strony, żeby zrzeszyć rozproszonych fanów :)
Poetic jesteś rewelacyjna :) i cieszę się, że na główną dodałaś mój ulubiony portret Anny :)
Zagłębiać się będę stopniowo bo czasu mało, ale strasznie się ciesze, że to już, bo doczekać się nie mogłam a czekałam sporo :)
Xenka, super :) Dziękuję za pomoc :)
Czixxa dziękuję :) Zachęcam do rejestracji na forum :) Stopniowo pewnie 'zniknę' z tego forum i będę się wypowiadać na swoim :)
Niesamowite...nie dość , że nadal tu jesteś ( i dzięku Bogu) to jeszcze blog jest na prawdę fajny...Gratulację!
Ja też zachęcam do rejestracji na nowym forum, bo jest tam bardziej przejrzyście. Tematy nie znikają gdzieś w przepastnym archiwum, jak to się dzieje na filmwebie. Sama myślałam o zaproponowaniu zrobienia innego forum, ale Poetic mnie uprzedziła :)
Poetic, nie ma sprawy, chętnie przysłużę się sprawie :)
Czixxxa, widziałam :) Tutaj nie trzeba potwierdzać maila, więc śmiało możesz komentować i udzielać się na forum :)
OscOfAva dziękuję i zapraszam :)
No tak, ale pisało, że hasło przyjdzie mailem bodajże bo przecież podczas rejestracji się nie podaje ;)
Poetic - ja także dostałam po rejestracji maila z hasłem. To jest koniecznie niestety, jak rejestrują się tam użytkownicy.
Czixxxa - może Ci to poczta wrzuciła do spamu?
Też bym się chętnie zalogowała na forum, ale(nie śmiejcie się)nie za bardzo wiem jak to zrobić.Wstyd się przyznać, ale nie jestem za bardzo obeznana w tych sprawach.
W dziale forum klikasz Register.
Tam wpisujesz, jaki chcesz miec nick i swoj adres e-mail. A na koniec masz rubryke, ktora sprawdza, czy nie jestes robotem spamowym. Musisz tam wpisac sume tych dwoch cyferek, ktora Ci sie wyswietla. I tyle! Potem na maila dostaniesz wiadomosc z potwierdzeniem i haslem. Klikniesz na zawarty w mailu link, tam Ci kaze podac nick i haslo, ktore dostalas w mailu. Ot ,wszystko :)
U mnie rejestracja przebiegała trochę inaczej bo jestem administratorem tej stronki :) Fajnie że się zarejestrowałyście :)
Wciąż zachęcam do przeniesienia się z naszymi rozmowami stąd na forum Poetic :D
OscOfAva a kiedy się zarejestrowałaś? Czixxxa wczoraj też miała problem, i mail przyszedł tego samego dnia ale po kilku godzinach. Jak nie przyjdzie, to daj mi znać, ok? :)
Kajka, no bo to forum ;D Piszesz post i ktoś może odpowiedzieć za minutę, godzinę, albo na następny dzień. Taki urok forów xD
Ja zachęcam wciąż do przeniesienia się do Poetic, bo na razie musimy obskakiwać dwa fora ;P
Mam nadzieję że tam na foum dyskusja się ożywi. Ja przenoszę się na stałe właśnie tam, więc wiecie gdzie mnie szukać :)
Nie tak mało, poza tym chyba lepiej jest prowadzić rozmowy z niewielką ilością osób, które interesują się historią a nie tylko serialem.
przeglądałam blog - świetny! Dobra robota Poetic.
ie zaglądałam tutaj ostatnio, bo nauka pochłania moje zycie;D
Qdom, dziękuję za tak mily komentarz! :) Ja też coraz mnie zaglądam na filmweb ;)
oj może ja też dołączę ;) och,jak mnie długo tu nie było :( dzisiaj zaczęłam wspominanie naszych rozmów na tym forum...co to był za czas...od pierwszego sezonu The Tudors :))) aż się poplakałam..bo znalazłam ten filmik...
http://www.youtube.com/watch?v=0LiZuiDuSsA
a i muszę się pochwalić...od dawna marzyłam o odwiedzeniu Londynu i miejsc związanych z Tudorami...a teraz w końcu marzenie się spełnia...Lecę w połowie maja do tego magicznego miejsca! i najpewniej bede tam w rocznice sciecia Anny Boleyn...to będzie dla mnie wielka i wzruszająca chwila...być przy jej grobie...Jestem od siebie...wiele razy o tym pisałyśmy,że cudownie byłoby zwiedzić miejsca zwiazane z historią Tudorów...
Poetic..a czy ktoś ze starych forumowiczek odwiedza Twój blog?jak miło by było znowu pogawędzić :)