Dzięki dona.marie oraz poparciu kasia12363 , wpadłam na pomysł by stworzyć grupę na temat dynastii Tudorów (ale nie tylko). Grupę chce stworzyć na razie na Facebook'u a potem, jeśli to odniesie sukces być może stworzyć jakąś stronę internetową. Jeżeli chcesz dołaczyć to skontaktuj się ze mną poprzez wiadomość prywatną na Filmweb. Myślę, że razem możemy spędzić wiele ciekawych chwil i podzielić się ciekawymi wiadomościami :)
Pozdrawiam!
Napiszmy do gazety aby kontynuowali wydawanie Dynastii Tudorów. Powinni zdecydować się na wydanie drugiego sezonu !
Napiszę maila w naszym imieniu ale to dopiero w piątek.
jamesdawid - może jesteś zainteresowany odgrywaniem Tudorów - serialu?
Każdy zakłąda na fb konto z ulubioną postacią, która jest dostępna w danym dworze (mam swój dwór ) gdzie odgrywamy różne sceny. Powiedzmy bierzesz Henia i jesteś królem, wszyscy piszą do Ciebie jak do króla itd. Sceny odgrywane polegają na tym, że piszemy mniej więcej słowo w słowo z serialu. Lecz wszystko odbywa się w języku angielskim, ponieważ jest to ogólnoświatowe.
Widziałem jedynie pierwszy sezon a w nim nie było postaci z którą mógłbym się identyfikować- może Jerzy Boleyn.