PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313990}

Dynastia Tudorów

The Tudors
2007 - 2010
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37356
7,5 4 krytyków
Dynastia Tudorów
powrót do forum serialu Dynastia Tudorów

...póki moja mama nie wpadła do salonu akuratnie w momencie, kiedy ktoś tam kogoś gwałcił. I teraz muszę nadrabiać oglądając odcinki w necie. :D
Generalnie bardzo dobry serial, polecam!

ocenił(a) serial na 10
Oni_chan

Haha :D No fakt, niektóre sceny w serialu są dokładnie pokazane i zbyt wulgarne ale to oddaje przynajmniej charakter tego serialu. Serial jest niesamowity. A w którym sezonie ktoś kogoś zgwałcił, i kto to był? Bo nie pamiętam żeby coś takiego było.

ocenił(a) serial na 10
marita_09

Było w czwartym jak Culpeper zgwałcił wieśniaczkę podczas podróży Henryka na północ, ale czy było coś jeszcze? A było! W sumie to George Boleyn zgwałcił Jane w noc poślubną bądź którejś nocy jak wrócił od Marka xD Coś tam takiego było. Nic więcej nie kojarzę.

marita_09

Oj, już nie pamiętam! Może nawet nie tyle co gwałcił, a próbował gwałcić. Ale wystarczyło tylko trochę kobiecych krzyków, wrzeszczący facet podnoszący cudze spódnice i to wystarczyło, aby osoba mojej szanownej rodzicielki zerknęła co dziś paskudnego puszczają w tej telewizji. ;)
W sumie dawno już nie oglądałam - pasowałoby mi odświeżyć wszystko od początku...

ocenił(a) serial na 10
Oni_chan

raina_1240 - właśnie tak kojarzyłam z bratem Anny ;) Albo może chodzi również o to, jak Buckingham wszedł do komnaty córki i tam zobaczył jak ona obcowała z Brandonem i wtedy to nazwał gwałtem. chociaż ona tego chciała ;)

Oni_chan - to jest arcydzieło! A że trochę tam scen erotycznych to jak w każdym serialu/filmie ;)