PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313990}

Dynastia Tudorów

The Tudors
2007 - 2010
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37356
7,5 4 krytyków
Dynastia Tudorów
powrót do forum serialu Dynastia Tudorów

Henryk VIII zalał Anne w końcu?

ocenił(a) serial na 10
nephilim_718

Zalał? Masz na myśli, czy doszedł w niej? Jeśli o to, to przecież jest dość dobrze ukazane, że Anna mówi do Henryka że nie może dokończyć i on potem wstaje i dostaje po raz setny padaki.

ocenił(a) serial na 9
marita_09

Który sezon jest najlepszy? Obejrzałem pierwszy był fajny, teraz zaczynam drugi i widać już różnicę - jest bardziej dynamiczny i klimatem intryg przebija pierwszy. Zaczyna mi przypominać "Rodzinę Borgiów", którą polecam.

ocenił(a) serial na 10
nephilim_718

Myślę, że 2 sezon jest świetny. Z kilku powodów, ale nie wiem czy mogę zdradzić Tobie co jest dalej bo nie wiem czy znasz historię Tudorów ale w każdym bądź razie sezon 2 jest najbardziej wyrazisty. Co nie zmienia faktu, że wszystkie sezony są świetne. "Rodzinę Borgiów" oglądałam i masz rację, jest dobrze zrobiony i idealnie ukazuje historię.

ocenił(a) serial na 9
marita_09

Trzeci sezon też dobry, o rebelii, w drugim już pod koniec mnie męczyła Anna Boylen

ocenił(a) serial na 10
nephilim_718

Nie ma to jak 4 sezon, kiedy Henrykowi objawiają się duchy. Śmierć Henryka, Charlesa Brandona też robi swoje...

ocenił(a) serial na 9
marita_09

A będą wszystkie żony Henryka? Wymiękam przy tym strojach i scenografii, przecudnie się to ogląda.

ocenił(a) serial na 10
nephilim_718

Oczywiście, że będą. 4 sezony obejmują wszystkie małżeństwa Henryka. Tak to prawda, kosttiumy, muzyka, dialogi i ten klimat sprawiają że można pokochać ten serial