PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313990}

Dynastia Tudorów

The Tudors
2007 - 2010
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37356
7,5 4 krytyków
Dynastia Tudorów
powrót do forum serialu Dynastia Tudorów

Słuchajcie znalazłam na stronie filmcity.cz informacje, że 26 października w Czechach ukażą się sezony 3 i 4 i tu uwaga wedle info ze strony mają mieć polskie napisy. Jeśli tak to ja muszę je mieć :)

ocenił(a) serial na 10
peccatum

Online można oglądać 1,2,3 sezon z lektorem a 4 sezon z napisami ;)

ocenił(a) serial na 8
peccatum

To dobra wiadomość, może to znak, że niebawem ukaże się wreszcie polskie wydanie serialu, Imperial planował je na początek tego roku, jednak decydujący głos miało w tej sprawie Sony i jak dotąd się nie ukazał, a szkoda, bo dwa sezony są bardzo ładnie wydane, fajnie byłby skompletować całość polskiego wydania;-)

ocenił(a) serial na 10
heatcliff_filmaniak

3 sezon leciał zaórwno na Polsat Cafe jak i na HBO. W zeszłym roku o ile się nie mylę to we wrześniu był na HBO puszczany 4 sezon Tudorów i wiadomo że z lektorem.
3 i 4 sezon można już dawno kupić na DVD. Na Allegro jest ;)

ocenił(a) serial na 8
marita_09

Hehe, racja, jest na allegro, ale angielskie wydanie, bez polskiej wersji, na szczęście mam już pozostałe odcinki, i pewnie dziś lub jutro skończę 3 sezon i zacznę 4, a później może znów zacznę tę piękną sagę od nowa:-)

ocenił(a) serial na 10
heatcliff_filmaniak

Właśnie czaję się aby kupić jakiś sezon tudorów na allegro, myślę że wybiorę 2 ;) Wiem że to strata kasy, bo można obejrzeć online ale ja chcę mieć oryginalne wydanie i na własność ;) Ja już tyle razy oglądałam 1 sezon że nie potrafię zliczyć, drugi również. Trzeci sezon mniej ale też kilka razy, natomiast z 4 to oprócz urywek na YouTube to tylko 1 odcinek a to ze względu na brak czasu :(

ocenił(a) serial na 8
marita_09

Myślę, że to nie jest zły pomysł, sam mam oryginalne 2 pierwsze sezony i nie żałuję tego zakupu, bo lubię do nich wracać, dlatego też ubolewam nad tym, że nie wydano dwóch pozostałych sezonów w polskiej wersji. Jakość jest świetna jeśli chodzi o obraz i dźwięk, w pierwszym sezonie jest trochę więcej materiałów dodatkowych, głównie wywiady z odtwórcami głównych ról i twórcami serialu, niestety bez polskiej wersji, w drugim sezonie są moim zdaniem ciekawsze reportaże w dodatkach, ale też bez polskiej wersji, całość bardzo ładnie się prezentuje, aż miło popatrzeć;-)

ocenił(a) serial na 10
heatcliff_filmaniak

O to dobrze wiedzieć ;) Ja tam wolę wszystko w wersji angielskiej, bez lektora i bez napisów wtedy i uczę się angielskiego i akcentu ;)

ocenił(a) serial na 10
peccatum

Dystrybutor DVD Imperial Cinepix ogłosił na swojej stronie, że 3 i 4 sezon "Dynastii Tudorów" ukaże się 15 listopada 2011 roku.