Szkoda marnować czas na czekanie kiedy go puszczą na tvp. Chodź z pewnością byłoby to dla nich bardzo opłacalne.
Nie każdy ma cyfrę , a serial bardzo wciąga więc na pewno wzrosła by liczba widzów :)
Tylko ,że tvp woli puszczać pierdy typu Lost czy Herosi ...
Dlatego dziękuję za HBO bo ono zapuszcza seriale najwyższych lotów :))) Mam tu na myśli Tudorów, Spartakusa, Zakazane imperium :)
osobiście nie oglądałam, ale kiedyś moja koleżanka oglądała xd z tym, że na pewno nie były to wszystkie sezony, chyba tylko 1 xd
chyba jakieś 2-3 lata temu, w piątki o 21/22 ( pierwszy sezon). Teraz wolą puszczać bzdety typu "Blondynka".
Eh, publiczna telewizja zeszła na psy, i po co abonament płacić? ;/
widocznie nie mięli oglądalności skoro poprzestali na pierwszym sezonie... jak tam sesja? ;)
hehe ;) uczę się ale niestety nie tylko o Tudorach ;/ Lwia część materiału obejmuje niestety zagadnienia związane z kościołem i religią = masakra. Usypiam praktycznie ;P
sprawy z kościołem i religią nie zawsze są nudne :) tzn zależy co masz dokładnie :)
eh, np monastycyzm, monofizytyzm, spory dogmatyczne i takie inne ekscytujące sprawy. Szkoda tylko, że podręcznik jest mega niekonkretny. Ale nawet przyjemnie się go czyta;)
teraz puszczają to na jednym z canel'ów HBO jakoś późnym wieczorem w ciągu tygodnia, ale kiedy dokładnie nie wiem :]