Dzień szakala: Sezon 1 Dzień szakala sezon 1, odcinek 6
odcinek Dzień szakala (2024)

Dzień szakala | odcinek 6

49m
6,8 377  ocen
6,8 10 1 377
Dzień szakala
powrót do forum s1e6

Dlaczego wszędzie musi być być ta genderowska propaganda ?
Było wszystko dobrze dopóki główny aktor nie zaczął się bzykac z jakimś drugim typem.
Co to ma być ?
Nie mogą ostrzegać że tam jest homopropaganda ?

mariusz1989_lorenc

W Szakalu z Willisem tez jest scena z pedałem. Pewnie Szakal był zboczony

Spartakus22

Niby która scena? Chyba filmy pomyliłeś ,ja po 6 odcinku podziękowałem i dałem sobie spokój z tym propagandowym serialem

pawel997402

Dajcie spokój wczoraj obejrzałem ten odcinek i byłem tak WKU..kony że tak zajebisty serial musieli zepsuć tymi scenami to jest chore pomijając fakt że jest płatny. Zabójca ale jednak ma żonę i dziecko a nagle wchodzi jakieś rowerowanie ciężko się to ogląda...

karol_seaman

Ja skończyłem po 6 odcinku napiszcie jak się skończył 1 sezon jak coś

ocenił(a) serial na 7
karol_seaman

Przecież on to zrobił, żeby się nim wysłużyć. Pokazało to do czego postać jest zdolna. Zapewne sam nawet nie jest biseksualny, a co dopiero homoseksualny. Jeżeli szukacie taniej sensacji, to idźcie trollować gdzie indziej, bo to akurat bez logiki co wy tu wypisujecie.

filmowy_laufer

To nie ma znaczenia dlaczego to zrobił,to celowe wciskanie tej ideologii,można powiedzieć na siłę

ocenił(a) serial na 7
pawel997402

Przede wszystkim ideologia to zbiór wartości i światopoglądów. Jeżeli chcesz nazywać osoby LGBT ideologią, to zastanów się czy to co robił Szakal nie było właśnie swoistą ideologią. Ideologią po trupach do celu. Poza tym, w serialu mamy tyle innych wątków, jakoś Ci nie przeszkadza, że jednym z bardziej wybrzmiewających haseł serialu jest to że bogaci są źli? To przecież też ideologia lewicowa.

pawel997402

Jest to część filmu, jak Willis robi sobie blond fryzurę. Potem zabija gejka, bo ten zobaczył info w wiadomościach o Szakalu.

ponczi88

Tylko że w tamtym filmie nie było wciskane na siłę scen i promowanie wiadomo czego

Spartakus22

...ten ma żonę i dziecko

Spartakus22

Dobre. :-)

mariusz1989_lorenc

Zgadzam się - zdecydowanie za dużo tutaj scen homo ... Po co tak to często afiszować... Ehhh