Dlaczego wszędzie musi być być ta genderowska propaganda ?
Było wszystko dobrze dopóki główny aktor nie zaczął się bzykac z jakimś drugim typem.
Co to ma być ?
Nie mogą ostrzegać że tam jest homopropaganda ?
Niby która scena? Chyba filmy pomyliłeś ,ja po 6 odcinku podziękowałem i dałem sobie spokój z tym propagandowym serialem
Dajcie spokój wczoraj obejrzałem ten odcinek i byłem tak WKU..kony że tak zajebisty serial musieli zepsuć tymi scenami to jest chore pomijając fakt że jest płatny. Zabójca ale jednak ma żonę i dziecko a nagle wchodzi jakieś rowerowanie ciężko się to ogląda...
Przecież on to zrobił, żeby się nim wysłużyć. Pokazało to do czego postać jest zdolna. Zapewne sam nawet nie jest biseksualny, a co dopiero homoseksualny. Jeżeli szukacie taniej sensacji, to idźcie trollować gdzie indziej, bo to akurat bez logiki co wy tu wypisujecie.
Przede wszystkim ideologia to zbiór wartości i światopoglądów. Jeżeli chcesz nazywać osoby LGBT ideologią, to zastanów się czy to co robił Szakal nie było właśnie swoistą ideologią. Ideologią po trupach do celu. Poza tym, w serialu mamy tyle innych wątków, jakoś Ci nie przeszkadza, że jednym z bardziej wybrzmiewających haseł serialu jest to że bogaci są źli? To przecież też ideologia lewicowa.
Jest to część filmu, jak Willis robi sobie blond fryzurę. Potem zabija gejka, bo ten zobaczył info w wiadomościach o Szakalu.