PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=841967}

Dzień trzeci

The Third Day
2020
6,6 5,1 tys. ocen
6,6 10 1 5117
7,2 4 krytyków
Dzień trzeci
powrót do forum serialu Dzień trzeci

Jako, że zazwyczaj nie przysiadam do serialu który ma znacznie poniżej oceny „8”, tak tutaj wątek jak i opinie na forum mnie intrygują.

Może ktoś nakreśli o co w tym wszystkim chodzi? Gimbaza się dopadła do ocen czy serial typowo dla koneserów i widza dostrzegającego „drugie dno”?

Na IMdB również z fatalna średnia ocen!

MinisterLG

Mnie serial ogromnie się podoba. Ja uwielbiam takie klimaty: jest tajemniczo, niekiedy strasznie, do tego bardzo ładny wizualnie. Mnie też bardzo przypomina prozę Lovecrafta. Te niskie oceny to jakieś nieporozumienie.

ocenił(a) serial na 2
lolia_2

6,8 to nie jest niska ocena

ocenił(a) serial na 2
MinisterLG

Tak, gimbaza się dopadła i pisze hiperpozytywne komentarze, natomiast ten serial nie zaskakuje niczym, w tym przede wszystkim oryginalnością. Nie wystawiłem jeszcze oceny, bo jestem dopiero po dwóch odcinkach, ale żaden z nich nie zachęca do oglądania następnego, więc nie zdziwię się, jak się poddam po trzecim. Na razie jest co najwyżej średnio, więc nie zakładam, że coś się nagle zmieni, tak bym uznał ten serial za genialny.

Ludwig_Feuerbach

Nie obrażaj mnie. Ja do gimnazjum nawet nie chodziłam, bo wtedy była tylko szkoła podstawowa i jestem absolwentką uniwersytetu.
Ja na przykład nie wiem co ludzie widzą w tak wysoko ocenionej przez ciebie "Grze o tron".

ocenił(a) serial na 9
MinisterLG

Świetny, może jestem inteligentny inaczej, dla mnie świetny..., oby 2 ostatnie odcinki były równie dobre !