Po zetknięciu się z polskimi tasiemcami myślałem, że gorzej już być nie może. Okazuje się, że jednak dno dna ma pod sobą jeszcze ukryte dno, którym jest ten i inne tureckie seriale. Biorąc jednak pod uwagę preferencje polskiego widza telewizyjnych seriali trudno się dziwić, że TVP odkryło w tym żyłę złota. Ciekawe kiedy będą puszczać seriale z Nollywood?
Mam podobne odczucia. Musialam zajrzeć na filmweb po tym jak przeglądając tv trafiłam na to arcydzieło. Scena, w której głowni bohaterowie tylko wymieniają spojrzenia trwa aż 3 minuty! Liczyłam!
A wiesz co jest jeszcze niżej pod ukrytym dnem dna dna? Zgadnij... Bo takich nudnych jak flaki z olejem tasiemcowych komentarzy to czytać się nie chce i już ten serial lepiej się trawi niż Ciebie i te Twoje wystukane nic nie wnoszące wypociny. Nikt Ci nie karze tego oglądać i pisać potem swoje puste komentarze żałosny hejterze. Jest wiele świetnych tureckich produkcji o których nie masz nawet pojęcia (takiego komenta byś wtedy nie dawał) ale jak ktoś sięga nie dalej niż kawał kiełbasy i ocenia po okładce albo ma trudności z interpretacją przekazu to już jego problem. TVP odkryło w tym żyłę złota nie bez powodu i ten serial akurat ma dużą oglądalność na całym świecie także Twój komentarz jest wart tyle co papier toaletowy, którym się można potrzeć i spuścić do klozetu.
Wiesz co hejterze, odruch wymiotny się robi jak się czyta takie komentarze jak Twoje. Tasiemiec i gniot to Ty jesteś. Najpierw obejrz do końca a potem komentuj. Nikt nie prosił Ciebie o wyrażanie opinii w taki sposób. Czuć od Ciebie jakiś jad nienawiści do tureckich seriali. Ten kto niżej jeszcze upadł to Ty. To Twój komentarz jest poniżej ostatniego dna. Sram na Twój hejtowski komentarz. Znalazł się krytyk filmowy. Daniel sraniel