PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153589}

Dziewczyny i miłość

Girls in Love
2003 -
7,2 3,0 tys. ocen
7,2 10 1 3022
Dziewczyny i miłość
powrót do forum serialu Dziewczyny i miłość

Według mnie taka dziewczyna jak Magda w rzeczywistości w życiu nie zadawałaby sie z takimi dziewczynami jak Elli czy Nadine...Pomyślcie. Mało prawdopodobne jest to i spotykane by szkolna gwiazda mówiąca tylko o makijażu , klamotach , ubraniach i chłopakach zadawała sie z gotką i zakompleksioną artystką...Serial widziałam kiedyś jak był emitowany w Irlandii tylko ze względu na główną aktorkę , która również występowała w teatrze.

użytkownik usunięty
tou

W zasadzie coś w tym jest, ale myślę ,że Magda stanowi dobry kontrast dla Ellie i Naddie, razem jakgdyby uzupełniają zestaw i dzięki temu kazda dziewczyna w tym wieku może odnaleźć w tym serialu "swoją" bohaterkę.

ocenił(a) serial na 7
tou

Tak, wiem pisałaś to kilka lat temu, ale jeszcze odpowiem. Ellie i Magda musiły ze sobą siedzieć jeszcze przed tym co widzimy w serialu(chyba w 2 klasie), i się zaprzyjaźniły. Wtedy pewnie nie były aż tak kontrastowe.
I jak dla mnie taka przyjaźń jest bardzo prawdopodobna, znam takie przypadki.

ParanormalVampire

Ja też znam wiele takich przypadków. Chociaż u nas w polsce jest inna mentalność, ale zdecydowanie nie ma w tym nic dziwnego.

tou

Dziewczyny się od małego razem przyjaźniły dlatego się trzymały razem, mimo, że każda z nich miała inne zainteresowania.