Hm... Czytałam na razie tylko pierwszą część książki na podstawie której wyszedł serial, czyli "Dziewczyny się zakochują"... Generalnie może być, ale widze pewne różnice między filmem a książką np. w filmie Dan nie nosi okularów, a w książce tak albo w filmie "Jajek" , czyli braciszek Ellie jest dopiero w planach, a w książce już ma 2 latka... I z tego co pamiętam to Nadine i Liam rozstali się w trochę innej sytuacji... Ale mimo wszystko serial bardzo mi się podoba... I szkoda, że jest tak mało odcinków... A wy jakie widzicie różnice między tym a tym?
Olivia grająca Ellie miała w tym filmie 19lat!!!!!!!!!a myslałam że 15!!!!!!!!młodo wygląda!A Russel jest boooooooski :D
Tu się muszę zgodzić, Russel (Adam) jest boski, słodki, przystojny z nigo bydlak. Nie wiem czy nie ma 3 trzeciego sezonu, ale świetnie by było :)
pozdrawiam
Fajny serial, naprawde mi sie podoba, tylko mam dwa zastrzezenia, chociaz one i tak nie tycza sie bezposrednio serialu:
1. w "Tele tygodniu" nie ma go w ogole w rozkladzie
2. czemu w Zig Zapie puszczaja wersje z dubbingiem? to takie sztuczne...o wiele lepiej byloby z lektorem
to wszystko
polecam reszte tych książek bo są ekstra! A co do rózni9c todużo ich, dużo...np. Ellie miała byc gruba miec kręcone włosy i okulary, a w filmie była szczupła i ruda! Magda wcale nie była murzynką, a Nadine miała byc z całej trójki najwyzsza... ale to tylko szczegóły...
no i przede wszytkim magda nie miala ciemnej karnacji byla farbowana blondynka :P nie ogladalam serialu ale jak zobaczylam zdjecia aktorow....