PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153589}

Dziewczyny i miłość

Girls in Love
2003 -
7,2 3,0 tys. ocen
7,2 10 1 3019
Dziewczyny i miłość
powrót do forum serialu Dziewczyny i miłość

Dla Sam chodzi o piosenkę ,,Keane - Everybodys Changing".
Jako, że znam tytuły jeszcze paru innych piosenek, również podam.
Oto i one:

Liberty X - Just A Little Bit ( Pare razy leciała, ja pamiętam ją głównie jak na obozie w którym Magda chciała zaimponować Dariusowi i wyszła wymodelowana na kajaki, jak dobrze pamiętam. )

Kylie Minogue - Chocolate ( Był odcinek, gdzie Nadine pracowała gdzieś na polu, Ellie rozwijała się artystycznie i pomagała w konkursie dla znajomej swego taty i znalazła pracę konkursową Russel'a ze skopiowaną od niej słonicą, a Magda pracowała u fryzjera i ta piosenka leciała gdy zdejmowała buty. Można ją też było usłyszeć gdy Nadine, Ellie i Magda przyszły do jakiegoś pubu aby wyjaśnić sprawę pocałunku Russel'a i Magdy)

Rachel Stevens - Sweet Dreams My LA Ex ( Urodziny Ellie. Magda i Nadine zabrały ją do sklepów z ciuchami i gdy się szperały w ciuszkach, właśnie ta piosenka leciała)

Shapeshifters - Lola's Theme (Konkretnie nie wiem czy to taki tytuł, znalazłam ją przez czysty przypadek. Jakby coś, moge wysłać e-mailem. W momencie gdy Ellie i Nadine szykowały się na pokaz mody dzięki Annie. Później w końcu dołączyła Magda.)

Suga Babes - Round Round (Sugababes w GirlsInLove leciały tak częśto, że nie pamętam nawet w którym momencie jaka leciała piosenka)

Sugababes - Too Lost In You ( Nie pamiętam dokladnie jak i gdzie, ale wiem, że coś z Dariusem)

Joss Stone - Feel In Love With A Boy (Leciała chyba z 2 razy, ale ja pamiętam gdy w odcinku ze skradzioną przez Russela słonicą Ellie, Nadine opowiadła, dlaczego chce pracować gdzieś na polu)

Daniel Bedingfield - I Gotta Thru This (Jakiś laluś śpiewał na przesłuchaniu Nadine, gdy ta chciała stworzyć rockowy zespół)

Więcej piosenek narazie nie mam,ale jeśli znajdę napewno podam. Sama poszukuję piosenki gdy Ellie poznała Jaya i słyszałam gdzieś, ze prawdopodobnie śpiewa ją Will Young. Niestety nie wiem do dziś czy to prawda, czy też nie. Szukam też piosenki ze ślubu Anny i taty Ellie. Dokładnie tej, która leciała w momencie gdy Anna i Marck nakładali sobie obrączki. Jedyne co pamiętam z piosenki to "I Wanna Be With You.." .
Mam nadzieję, że komuś pomogłam i ktoś pomoże mi. Pozdrawiam wszystkich fanów GiL (:) .

ocenił(a) serial na 9
yuugi

Gdzie Ty to znajdujesz??? Ja tyle razy szukałam i nie mogłąm znaleść...

Amelliee

Poprostu mam dobrą pamięć =D i interesuje się muzyką i szybko kojarzę. A większość tytułów znalazłam przez przypadek, np. słuchając internetowego radia 977 Club Channel. Pozdrawiam =)

yuugi

Ja również poszukuję tej piosenki ze ślubu Anny i taty Ellie. Strasznie mi się podobała. A tej, gdy Ellie poznała Jaya kompletnie nie kojarzę... Ale mam listę jeszcze paru innych piosenek, więc podaję. Nie pamiętam tylko dokładnie, która kiedy leciała, wybaczcie.

Coldplay - In My Place (leciała na imprezie w domu Dana); Trouble (zdaje się, że Anna słuchała jej, gdy była już w ciąży, a Ellie przylazła i włączyła jej odgłosy wielorybów ;p); Scientist

Manic Street Preachers - Design For Life; Everything Must Go (pamiętam, że ta leciała w momencie, gdy Ellie zrywała z Danem)

Dido - Here With Me (również z imprezy)

Daniel Bedingfield - If You're Not The One (leciała na dyskotece, na szkolnej wycieczce, gdy Magda tańczyła z Dariusem)

Atomic Kitten - Ladie's Night; It's OK

Keane - Somewhere Only We Know

Jamelia - Superstar

Robbie Williams - She's The One (Dan śpiewał ją dla Ellie na ślubie)

Więcej póki co nie pamiętam, ale jeśli sobie przypomnę lub znajdę tytuły i wykonawców piosenek, których szukacie to podam. Pozdrawiam :)

testcard_girl

Fatboy Slim - Praise You (leciała w odcinku, w którym Anna i Mark brali ślub)

James Brown - I Feel Good (zespół śpiewał tą piosenkę na balu filmowym, w ostatnim odcniku)

The Temptations - My Girl (jak wyżej; Ellie i Darius tańczyli do niej)

testcard_girl

Właśnie znalazłam wersję dokładną taką jak leciała w serialu :)) proszę: Gallagher and Lyle - I Wanna Stay With You!

xBella

Ooo wielkie dzięki :) Nigdzie nie mogłam jej znaleźć ;) Pozdro :)

testcard_girl

Nie ma sprawy! A może teraz Ty będziesz mogła mi pomóc, znasz może piosenkę, która leciała w odcinku "Niewybaczalne" (Ellie rozstrzygała, kto kłamie Russel, czy Magda po tym jak widziała jak się całowali). Piosenka o którą mi chodzi leciała w momencie, kiedy Anna proponowała sesję zdjęciową dla magazynu Honey. Ten (i inne) odcinek jest tutaj http://pl.youtube.com/watch?v=b_73L27CAQQ a ta piosenka leci w 5:11 minucie :) . Mam nadzieję, że ją jakoś kojarzysz :D

Pozdrawiam!

testcard_girl

Hey Margo!
Jeśli wciąż poszukujesz tej piosenki ze ślubu Anny i Taty Ellie, to mam dobrą wiadomość - znalazłam :) tylko wersja jest trochę inna niż ta w serialu i nigdzie nie ma innej, ale też fajna - Lemon Jelly - Stay With You .
Pozdrawiam serdecznie! :))

yuugi

Will Young - Leave Right Now (nie wiem, czy to ta, której szukacie, ale znalazłam ten tytuł na zagranicznym forum Girls in Love)

Oasis - Stop Crying Your Heart Out (nie pamiętam dokładnie kiedy leciała, ale zdaje się ,że w odcinku po tym jak Russel zdradził Ellie)

yuugi

(TU SAM TYLKO ZMIENIŁAM PSEUDO NA MAGGIE) Jesus!! Stokrotne dzięki!! Całe wieki kombinowałam nad tą piosenką!! Nigdzie nie mogłam jej znaleźć!! JESTE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Finding_Neverland

Dzięki, dzięki, dzięki! Sciąga mi się wszystko :*

Agusia_34

zwracam się do agusi:
czy mogłabyś mi te piosenki z dziewczyn i miłosć na maila pier94@amorki.pl??
a jakby co to na gg 5701502
z góry wielkie dzięki

golem94

sorry mój mail to piper94@amorki.pl

i jeszcze raz wielkie dzięki jak mi wyślesz

golem94

Cześć! mam pytanie do Was o piosenkę :) bardzo mi się podobał utwór z odcinka 'Sekretny pamiętnik Ellie Allard' kiedy Ellie rozmawiała z Magdą przez telefon... Na wstępie była gitara, a potem śpiewał mężczyzna. Liczę na Waszą pomoc! Dziękuję z góry, pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
yuugi

tą piosenke w chwili kiedy ellie spotyka tego Jaya to rzeczywiscie spiewa will young .Will Young-Leave Right Now oto ona:), pozdrawiam

yuugi

A co to za piosenka z odcinka "Niewybaczalne" na samym początku kiedy Ellie płacze, rwie zdjęcia itd.