W sumie nawet mało realistyczny.Miałam okazje oglądać go jakies 3 lata temu z młodszą siostrą i z tego co pamiętam występowała tam niejaka Elli , Nadin i Magda. Przecież w rzeczywistości taka dziewiczyna jak Magda wżyciu by się nie zadawała z takimi dziewczynami jak Nadine czy Elli.
jak masz coś przeciwko to po co się wypowiadasz....a tak w ogóle Magda w niczym nie jest lepsza od Nadine i Ellie....=/
Wypowiadać się moge i mi tego nie zabronisz. Poza tym wykazujesz tym postem swoją nieumiejętność czytania ze zrozumieniem. Nie napisałam ,że Magda jest lepsza od Nadin czy Elii tylko ,że mało jest w życiu codziennym prawdopodobne by szkolna gwiazda myśląca tylko o klamotach , zakupach , chłopakach , makijażu kolegowała się z gotką czy zakomplesioną artystką.
Nie no! Nie wierzę! I kto to mówi 2 normalnie!
Mógłbym cię cytować i cytować! Sama sobie zaprzeczasz w co drugim poście!
Boże... - Widzisz, czujesz i nie plujesz...
Wracaj do przerzucania cebuli i oglądania seriali dla jedenastolatek, a nie się poniżasz na forach.
Do bardotek69
Tak się zastanawiam do czego przypiąć twoją wypowiedź ?
Chyba ,że jest ona skierowana do użytkownika , który pierwszy odpowiedział na mój post...Tylko i tak trudno zrozumieć o co chodzi...
Ciężko zgadnąć do kogo kierujesz swoje słowa...
Tak odpowiadam właśnie jej!
A jeżeli chcesz się przekonać o co chodzi to zapraszam na forum Marilyn Monroe do tematu "Nie!"!
Co to za zakłamana larwa...