PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153589}

Dziewczyny i miłość

Girls in Love
2003 -
7,2 3,0 tys. ocen
7,2 10 1 3022
Dziewczyny i miłość
powrót do forum serialu Dziewczyny i miłość

W sumie nawet mało realistyczny.Miałam okazje oglądać go jakies 3 lata temu z młodszą siostrą i z tego co pamiętam występowała tam niejaka Elli , Nadin i Magda. Przecież w rzeczywistości taka dziewiczyna jak Magda wżyciu by się nie zadawała z takimi dziewczynami jak Nadine czy Elli.

tou

jak masz coś przeciwko to po co się wypowiadasz....a tak w ogóle Magda w niczym nie jest lepsza od Nadine i Ellie....=/

_TURQUOISE_

Wypowiadać się moge i mi tego nie zabronisz. Poza tym wykazujesz tym postem swoją nieumiejętność czytania ze zrozumieniem. Nie napisałam ,że Magda jest lepsza od Nadin czy Elii tylko ,że mało jest w życiu codziennym prawdopodobne by szkolna gwiazda myśląca tylko o klamotach , zakupach , chłopakach , makijażu kolegowała się z gotką czy zakomplesioną artystką.

_TURQUOISE_

Nie no! Nie wierzę! I kto to mówi 2 normalnie!

Mógłbym cię cytować i cytować! Sama sobie zaprzeczasz w co drugim poście!

Boże... - Widzisz, czujesz i nie plujesz...

Wracaj do przerzucania cebuli i oglądania seriali dla jedenastolatek, a nie się poniżasz na forach.

bardotek69

Do bardotek69

Tak się zastanawiam do czego przypiąć twoją wypowiedź ?
Chyba ,że jest ona skierowana do użytkownika , który pierwszy odpowiedział na mój post...Tylko i tak trudno zrozumieć o co chodzi...
Ciężko zgadnąć do kogo kierujesz swoje słowa...

tou

Tak odpowiadam właśnie jej!

A jeżeli chcesz się przekonać o co chodzi to zapraszam na forum Marilyn Monroe do tematu "Nie!"!

Co to za zakłamana larwa...

_TURQUOISE_

"jak masz coś przeciwko to po co się wypowiadasz....a tak w ogóle Magda w niczym nie jest lepsza od Nadine i Ellie....=/ "

Co za prostaczka. Nie mogę pojąć jej głupoty...