PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153589}

Dziewczyny i miłość

Girls in Love
2003 -
7,2 3,0 tys. ocen
7,2 10 1 3020
Dziewczyny i miłość
powrót do forum serialu Dziewczyny i miłość

chodzi mi o piosenkę w której Ellie poznaje Russela i wraz z Nadine jadą autobusem tam właśnie leciała piosenka o którą mi chodzi

mary_yustina

hehe ! tu nikt nie wchodzi xD także nie licz na tą piosenke ! ja też szukam pewnej już długo ! szukaj na blogach xD napewno znajdziesz <3

mary_yustina

A piosenka z tego odcinka kiedy Ellie dowiaduje się że Dan ma dziewczynę ?

mary_yustina

ja potrzebuję piosenki z odcinka 11, 'Dwoje to załoga' ('Two's company'), gdzie Anna trafia do szpitala, w tym momencie gdzie Ellie płacze, bo nie starła kurzu z fotografii mamy. to taka wolna piosenka, z gitarą tylko, śpiewana po angielsku przez faceta.
HELP!

ditta_2

a ja szukam piosenki z odcinka "Na wojnie i w miłości wszystko dozwolone" tej na samym końcu, jak Magda całuje się z Dariusem. Proszę, jak ktoś zna tytuł tej piosenki niech napisze.

Paulinaa2602

Ta piosenka kiedy Darius całuje Magde na końcu odcinka nazywa się : Daniel Bedingfield - If You're Not The One.

mary_yustina

swoją już znalazłam - Starsailor - She Just Wept
ładne, jakby ktoś chciał posłuchać:)

mary_yustina

Piosenka w której Ellie poznaje Russela -scena w autobusie to:

Gabrielle - Dreams

miss_Doronjyo

Cześć! mam pytanie do Was o piosenkę :) bardzo mi się podobał utwór z odcinka 'Sekretny pamiętnik Ellie Allard' kiedy Ellie rozmawiała z Magdą przez telefon... Na wstępie była gitara, a potem śpiewał mężczyzna. Liczę na Waszą pomoc! Dziękuję z góry, pozdrawiam :)