PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=871814}

Echo

2024
5,0 5,3 tys. ocen
5,0 10 1 5331
5,0 10 krytyków
Echo
powrót do forum serialu Echo

Echo ..

ocenił(a) serial na 8

Po porażającym tweekującym she hulk i słabej wielkiej sekretnej inwazji mamy Echo . Serial do którego wszyscy zasiedli z nie na twarzy bo nikt tego nie chcial i opinie tez takie są.... nadal po mini serialach oczekujemy arcydzieła a są to małe historyjki rozbudowywujące conajwyżej jakaś postać.. i tu akutat jestem bardzo na tak ! Fajny wjazd w prowincje amerykańką i indiańską kulturę.. przyjemne zakumpowanie się z rodziną bohateriki i jej pochodzeniem.. droga ..z pod skrzydła kingpina do dorosłości i wyboru własciwej ścieżki . Miotanie się z emocjami. Wszystko z fajnym podkładem muzycznym dającym poczucie komfortu tej sielanki.. muśnięcie Fiskiem delikatne, bo wiadomo ze ta postać nie mogła zakończyć swojej przygody w miniserialu.. dla mnie ta prosta wycieczka w 5odcinkach bez wielkich fajerwerków to dokładnie to czego oczekiwałem. I to kupuje . Glowna bohaterka nie jest prawdziwą aktorką i dla mnie udzwignęła rolę zwlaszcza ze tak ta postac wedlug komiksów ma wygladać.. oceniam serial na stopie miniseriali nie porównując ich do filmów