Echo (2024)
Rok 2024 Echo Rok 2024, odcinek 5
odcinek Echo (2024)

Echo | Maya

35m
5,1 471  ocen
5,1 10 1 471
Echo
powrót do forum 5 odcinka

Wszechogarniająca nuda, brak napięcia, przewidywalność i przeokrutnie słaba aktorka na pierwszym na pierwszym planie. No zlitujcie się w tym Marvelu.

Od ogłoszenia serialu słychać było głosy, że postać taka jak Echo nie zasługuje na swój serial. I mimo, że nie byłem jednym z tych głosów, tak teraz z całym przekonaniem muszę im zawtórować.

Maya jest beznadziejną bohaterką. Ni to empatyczne, ni to sympatyczne, ni to wzbudzające jakiekolwiek emocje. Jej motywacje są dosyć sztampowe. Najpierw twierdzi iż w końcu "nadszedł czas na królową" półświatka i naraża całą swoją rodzinę na niebezpieczeństwo. Następnie zaś przechodzi przemianę i stwierdza, że będzie strażniczką swoich ludzi. Emmy czy inne Złote Globy normalnie się należą za scenariusz.

Szkoda mi w tym wszystkim Vincenta, bo widać że chłop bardzo chce grać tego Kingpina. Tylko, że niestety oznacza to też granie w czymś takim.

A no i Marvel oficjalnie wprowadził Netflixowe wersje postaci do swojego canonu. To taka ciekawostka

ocenił(a) serial na 3
Stokrotka5300

Postanowił zostać burmistrzem Nowego Jorku.

ocenił(a) serial na 3
Stokrotka5300

Totalnie nic się nie zadziało w tym serialu, szkoda czasu na oglądanie. Sam jestem fanem Fiska z DD i czekam na dalsze seriale z nim