7 września tydzień przed premierą będzie można kupić wraz z gazetą wyborczą dwa pierwsze odcinki tego serialu w cenie 9,99
Z tego co wiem, kolejne odcinki będą wydawane co tydzień przed premierą w tv. Na kolejnych płytach 1 odcinek za 9,99 razem ma być 14 płyt (140 zł) wraz z odcinkiem 3 (13 września) ma być box na wszystkie płyty.
Troszkę drogo to wychodzi, jednak na pierwszą płytkę napewno się skusze.
dla mnie jak tos nie ma polsatu to dobra rzecz ale kupuwoac odcinki na plutkach majac odste do polsatu to juz jest nie powazne moim zdaniem jak ju caly serial od 13wrzesnia
nie będzie przynajmniej przerw reklamowych. Jak serial będzie dobry, to skuszę się na wszystkie odcinki.
Boze reklamy ale mi to argument a jak film byl na jedynce to bys chyba nie kupił płyty bo w TVP nie ma reklam wiec nie ma powodu by kupowac płyte
Wcale nie! DVD kupię, bo podoba mi się idea tego serialu (a niewiele jest takich polskich seriali) no i nazwisko Agnieszki Holland. Fakt, że obejrzę o bez reklam jest tylko dodatkiem :>.
DVD na tydzień przed premierą? i tak aż do zakończenia serialu?
Przecież to komerchą(próba zbicia kasy na wszystkim) wieje na kilometr! Widać że twórcy koniecznie chcą zarobić jak najwięcej. Zresztą za oceanem seriale wydaje się całymi seriami w jednym boxie, nawet kilka sezonów (6 stóp pod ziemią). Żeby tylko nie schamili się produkcją kubków i figurek, bo już całkiem stracę serce do tej produkcji...
Pozdro
Owszem za oceanem wydaje się nawet 9 sezonów w jednym boxie (jak np. archiwum x) ale też wydaje się po kilka odcinków (Prison break 2 sezon od 1 do 12 odcinka osobno i reszta osobno, Heroes, Battlestar Galactica podobnie do naszego Skazanego na śmierc po płytce). W sumie w porządku, bo nie wszystkich stac na wyłożenie 150 zł od razu, a chcesz to masz możliwośc kupna boxu po wydaniu całości, (u nas taka możliwośc jest ze Skazanym na śmierc 1 sezonem).
Wracając do tematu - kupił ktoś Ekipę??? Jak wrażenia?
Ja kupiłem, fajne wydanie płytka z książeczką (15 stron) przed filmem oczywiście reklamy (Opel, Polsat, Gazeta wyborcza), nawet ładne menu. Co do samego serialu to jeszcze nie oglądałem, wieczorem oglądnę to napisze co o nim sądze
Naprawdę dobry serial się zapowiada, po pierwszych dwóch odcinkach nic mu zarzucić nie można. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki.
w USA zrobili wiosną tak samo z najnowszym sezonem 24 Godzin. oficerow i magde m. tez można było obejrzec wczesniej, tyle ze w internecie. takie dzialania powoli staja się standardem. swoja droga- co w tym dziwnego, ze tworcy chca zarobic na swoim dziele?
powod jest- dobry serial dobrze mieć na plytkach, co by sobie co jakis czas moc go spokojnie przypomniec Wink
i podobnie jak michael.kurowski jeśli wkrece się w serial to nie pozaluje grosza na plyty ;]
A ostatnio jak oglądałem "Samotnych" na Polsacie to mnie szlag trafił, nie tylko przez godzinę, ale przede wszystkim przez częste i długie reklamy. Dlatego dla wrażeń czysto estetycznych...wolę serial obejrzeć w zaciszu domowym na dvd ;).
można sobie nagrać na dvd i jest równie dobrze,, no chyba że komuś tak bardzo przeszkadza znaczek polsatu w prawym górnym rogu, mi nie przeszkadza i cały serial bede mial za 3 pln a nie za 140
oczywiście taka taktyka jest lepsza (dla kieszeni :D), ale nie wszyscy mogą mieć nagrywarkę dvd do tv