PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313169}

Ekipa

2007
7,3 9,5 tys. ocen
7,3 10 1 9477
7,5 4 krytyków
Ekipa
powrót do forum serialu Ekipa

Patrzcie jaki konkurs znalazłem na www.ekipa.gazeta.pl

W oczekiwaniu na drugą serię Ekipy chcielibyśmy zachęcić Was do prezentowania pomysłów na nowe wątki, które mogłyby się znaleźć w serialu.

Scenarzyści już pracują nad scenariuszem do drugiej części Ekipy. Zanim jednak powstaną wszystkie odcinki, upłynie jeszcze trochę czasu. Chcemy zachęcić Was do nadsyłania propozycji historii, które mogłyby się pojawić w kolejnych odcinkach. Piszcie kogo chcielibyście zobaczyć w nowej Ekipie, jakie wątki mogłyby zostać poruszone. Najciekawsze propozycje opublikujemy na stronie www.ekipa.gazeta.pl. Swoje propozycje przesyłajcie na nasz adres serwis.ekipa@gazeta.pl. Życzymy obfitej twórczości.

To chyba oznacza że 2 seria jest coraz bardziej prawdopodobna. Trzeba czekać na oficjalne info od Polsatu i producentów.

ocenił(a) serial na 1
MoszeUsz

Hmmm... miałbym parę pomysłów, ale...
ten serial ogląda 1,5 mln ludzi. Nie wiem ile z płytami od Wyborczej, zważcie że ten serial ma niską oglądalność no i przeniesienie ostatnio na 22.05... nie wiem, ale chyba nie zamierzają kręcić 2 sezonu. No, chyba że panie reżyserki będą wszystko sponsorować:):)
W każdym razie Pozdro

ocenił(a) serial na 9
michal_fracz

Przeniesienie go na późniejszą porę jest dobrym zagraniem bo o 21 konkurował z serialem 'Lost' (no tu trudno pokonać taką produkcję, chociaż osobiście jej nie lubię to ma ona sporo fanów) oraz z serialem również polskim 'Na Wspólnej' który w wielu domach jest o 21:00 obowiązkowy i walka z takimi serialami nie ma sensu. O 22 raczej nie ma już takiej rywalizacji więc sądzę, że wpłynie to na korzyść Ekipy. Co do DVD to jest spore zainteresowanie tym serialem :) Przyznam się, że z chwilowych braków funduszy pobrałem z torentów odcinek 9 i 10. Jakby doliczyć tamtą widownie to jest baaardzo duża :)