Powstał już scenariusz do kolejnych 8 odcinków "Ekipy" - dowiedzieliśmy się nieoficjalnie. Nie wiadomo jednak czy Polsat zdecyduje się na emisję nowych epizodów serialu.
Według naszych informacji, gotowy jest już scenariusz do 8 odcinków serialu "Ekipa". Polsat rozważa ich wyprodukowanie, ale ostateczne decyzje jeszcze w tej sprawie nie zapadły. "Ekipa" mogłaby wrócić na antenę Polsatu jeszcze w tym roku.
Pierwszą serię "Ekipy" Polsat wyemitował jesienią ubiegłego roku. Serial oglądało średnio 1,22 mln widzów przy udziale w rynku stacji wynoszącym 10,28 proc. (dane: AGB NMR).
Źródło: http://wiadomosci.mediarun.pl/news/294,group4,Bedzie_kontynuacja_Ekipy?
Byłoby świetnie. Niskie wyniki oglądalności były bardziej wynikiem złego obsadzenia w ramówce i sprzedaży odcinków na DVD, a nie brakiem zainteresowania. Serial na wysokim poziomie i mam nadzieję, że powstanie kolejny sezon. Na wirtualnemedia.pl czytałem, że mimo niskiej oglądalności Polsat był zadowolony z produkcji. Czy to się przełoży na 2 sezon? zobaczymy...
totalnie sie zgadzam :) Sama ogladalam serial ale nie w tv tylko na dvd ktore kupilam - bo po co mam tracic fajne filmy ktore leca w tym czasie skoro za pare groszy moge to kupic w sklepie... dajcie to o jakiejs fajnej porze i nie jak na innym kanale leca "hity i ... z gwiazdami" bo wtedy wiadomo ze nikt nie oglada :/
za pare groszy ? to sobie policz ile wydałaś na wszystkie odcinki to już Ci grosze nie wyjdą
Byłoby genialnie. ;) Bardzo bym chciała zobaczyć 2 sezon ekipy, ale pod warunkiem, że obsada się nie zmieni.
ciekawe czy będzie w końcu ten drugi sezon czy nie. Teraz dopiero może byc ciekawie. Prezydent nie żyje, będą wybory. No i czy Aleksandra rzeczywiście będzie musiała odejść?
mam nadzieję że jednak będzie - jak już się skończy limit "gwiazd" do jak oni "pięęęknie" fałszują tańcząc i jeżdżąc na lodzie to może wreszcie puszczą coś sensownego :(
bez obrazy ALE
TELEWIZJĘ OGLĄDAJĄ NIE TYLKO DZIECI DO 16 ROKU ŻYCIA I BABCIE PO 60!!!
ja też chcę coś obejrzec!! M Ą D R E G O (przynajmniej trochę ;P )
wiadomość od polsatu:
Witam,
Dziękujemy za przesłany list.
Na chwilę obecną produkcja serialu „Ekipa” została zakończona na 1 serii.
Jeśli kolejna seria tego serialu powstanie i będzie uwzględniona w naszych
planach emisyjnych z pewnością poinformujemy o tym naszych widzów.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio
wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.
na moje pytanie:
Wiadomość: Witam,
Chciałbym się zapytać czy telewizja Polsat zamierza zrealizować drugą serię
serialu "Ekipa"?