PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313169}

Ekipa

2007
7,3 9,5 tys. ocen
7,3 10 1 9465
7,5 4 krytyków
Ekipa
powrót do forum serialu Ekipa

Takiej chały to się chyba mało kto spodziewał. Dałem mu dziś piątą szansę i po raz piąty mnie zawiódł. W tym filmie jest WSZYSTKO PRZEWIDYWALNE. Tu nie ma ŻADNYCH ciekawych intryg, zakulisowych zgrywek, choć po pierwszej części można było mieć jakąś nadzieję. Zamiast tego banały, infantylność do potęgni n-tej i superpremier, któremu przydałoby się skroić wdzianko supermana. Jakbyśmy takiego wodza mieli w Rudym 102, to II wojnę wygralibyśmy po 5 a nie 21 odcinkach.

ocenił(a) serial na 1
BARTOSH_

A i jeszcze jedno. Jeżeli komuś się wydaje, że może trzeba obejrzeć dwa razy, bo "na gorąco" mogło coś umknąć, to proszę się nie łudzić. Na pewno nic nie umknęło, bo tutaj po prostu... nic nie ma. Ja zrobiłem ten błąd tylko raz (drugi odcinek) i wszystko wskazuje na to, że dzisiejszy 4 odcinek będzie moim ostatnim.

ocenił(a) serial na 1
BARTOSH_

Dodam jeszcze jedno: ten wątek Huberta+Joanna zaczyna mi zalatywać jakąś operę mydlaną na M.Dodam jeszcze drugie: Po co żona Konstantego zrobiła sobie z niego jaja? By pogadał z nią! Fajnie, ale o czym? O kryzysie małżeńskim?, dorastającym synu? Nie o kobicie której mąż zginął w Syrii.
Logiczne to to?
P.S. I jeszcze jedno- pomijając tego dobrego premiera i złych koalicjantów- nie uważacie, że ropa na Bałtyku to już przegięcie pały?
Pozdro

ocenił(a) serial na 10
michal_fracz

cóż biorąc pod uwagę, że Bałtyk jest bardzo zanieczyszczony, a ekologów uważa się w najlepszym razie za dziwaków, a w najgorszym za trujących wiadomo co świrów, to zwrócenie uwagi na to, że problemy zwizane ze środowiskiem tez są waże jest trafionym pomysłem

gusia_bo1

ale oni nie zwrócili uwagi na zanieczyszczenia a na motyw że odkryto nowe złoże ropy i Polska może się zbogacić!

BARTOSH_

cóż.. nie wszystkim się Ekipa musi podobać :P mogę się zgodzić z tym, ze jest bardzo przewidywalna, i to ze wszystko się udaje i idzie jak z płatka zaczyna być nużące :P ale dalej oglądam z nadzieja na to ze cos się skomplikuje :P