Kiedyś już widziałem, ale wczoraj sobie odświeżyłem, właśnie skończyłem. Nasunęła mi się myśl że jak nie lubiłem Sochaczewskiej, to teraz uważam że to była postać tragiczna. Brakuje mi tu 2 sezonu... ale może dobrze że go nie spieprzyli...
No mi też brakuje 2 sezonu zwłaszcza ,że jak leciał w Polsacie to każdy odcinek obejrzałem .Szkoda ,że większość polaków woli oglądać jakieś dziadostwo a nie jakiś innego typu serial .
no niestety, ale dziadostwa mamy pełno w TV. Polskich seriali generalnie nie oglądam, a jak oglądam to najczęściej serial jest szybko kończony...
Ja z polskich seriali oglądam tylko Ojca Mateusza .Dodatkowo jeszcze oglądam serial Agenci NCIS i Dr.House ale to już są zagraniczne seriale ... Teraz na TVP2 będzie Wiadomości z drugiej ręki serial moim zdaniem fajny .
No w końcu będzie coś lepszego w TV .Na TVP.pl można zobaczyć za free 2 pierwsze odcinki i muszę przyznać jest nawet fajny .
Właśnie wyrównałem oglądanie "Wz2R" i muszę przyznać że serial warty obejrzenia, jednak TVP z niego podobno rezygnuje... a szkoda.
Godzina emisji chyba nie była największym problemem. Fakt jeśli "Ekipa" leciałaby w najlepszym czasie antenowym na pewno zyskałaby większą popularność. U nas po prostu telewizja jest nastawiona na masy, a masy nie lubią czegoś, czego nie są w stanie pojąć.