PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313169}

Ekipa

2007
7,3 9,5 tys. ocen
7,3 10 1 9477
7,5 4 krytyków
Ekipa
powrót do forum serialu Ekipa

Kiedyś już widziałem, ale wczoraj sobie odświeżyłem, właśnie skończyłem. Nasunęła mi się myśl że jak nie lubiłem Sochaczewskiej, to teraz uważam że to była postać tragiczna. Brakuje mi tu 2 sezonu... ale może dobrze że go nie spieprzyli...

ocenił(a) serial na 8
herbi91

No mi też brakuje 2 sezonu zwłaszcza ,że jak leciał w Polsacie to każdy odcinek obejrzałem .Szkoda ,że większość polaków woli oglądać jakieś dziadostwo a nie jakiś innego typu serial .

KOSA1993

no niestety, ale dziadostwa mamy pełno w TV. Polskich seriali generalnie nie oglądam, a jak oglądam to najczęściej serial jest szybko kończony...

ocenił(a) serial na 8
herbi91

Ja z polskich seriali oglądam tylko Ojca Mateusza .Dodatkowo jeszcze oglądam serial Agenci NCIS i Dr.House ale to już są zagraniczne seriale ... Teraz na TVP2 będzie Wiadomości z drugiej ręki serial moim zdaniem fajny .

KOSA1993

słyszałem o tej nowości, może być ciekawy

ocenił(a) serial na 8
herbi91

No w końcu będzie coś lepszego w TV .Na TVP.pl można zobaczyć za free 2 pierwsze odcinki i muszę przyznać jest nawet fajny .

KOSA1993

Właśnie wyrównałem oglądanie "Wz2R" i muszę przyznać że serial warty obejrzenia, jednak TVP z niego podobno rezygnuje... a szkoda.

ocenił(a) serial na 8
herbi91

Po prostu dali złą godzinę emisji i przez to jest problem ;/

ocenił(a) serial na 10
KOSA1993

Godzina emisji chyba nie była największym problemem. Fakt jeśli "Ekipa" leciałaby w najlepszym czasie antenowym na pewno zyskałaby większą popularność. U nas po prostu telewizja jest nastawiona na masy, a masy nie lubią czegoś, czego nie są w stanie pojąć.

ocenił(a) serial na 8
herbi91

Na początku ciężko było ją lubić, ale później było mi jej szkoda...