PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313169}

Ekipa

2007
7,3 9,5 tys. ocen
7,3 10 1 9465
7,5 4 krytyków
Ekipa
powrót do forum serialu Ekipa

Dla mnie najlepszy odcinek serialu. Dużo się dzieje, dowiadujemy się coraz więcej o prezydencie. Scena z Matajewiczem i jego przeciwnikiem w mediach, gdzie razem są w solarium i przyjaźnie rozmawiają wymiata. Poza tym Turski jak zwykle zręcznie wybrnął z oskarżeń Niemca.

MoszeUsz

Tylko dlaczego z prezydenta zrobili postać negatywną? I kto oberwał piłeczką golfową?

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

Popieram, zdecydowanie najlepszy jak dotąd odcinek...
Oglądałem ze szczęką na podłodze.

ocenił(a) serial na 1
Marat_Sade

Wg mnie odcinek 6 był kiepski, a to przez zły układ biznesmenów-oligarchów którzy chcą zdobyć władzę na giełdzie i w mediach...już tylko "mordo ty moja" zabrakło:/
Nie chodzi nawet o to że to czarne charaktery nadające się do kreskówek albo do wypowiedzi PiSowców, ale naiwność tego odcinka czułem się jak jakiś moher któremu wciskają jakąś propagandę. I puenta:uratować nas może tylko wariat...a serialowa polityka miała być lepsza:<
No ale zgadzam się z założycielem tematu-7 odcinek to jak dla mnie najlepszy z dotychczasowych(ta szmata Matajewicza robi konkurencje Ziobrze:); napięcia tyle że 5 filmów można obdzielić, misterna intryga(nie to co w poprzednich 2 odcinkach) no i koncertow 3 tenorów- Stroiński,Gajos , Seweryn-mistrzostwo!Miałem dobry dzień, u kolegi oglądałem,a drobne błędy zauważyłem dopiero po trzecim razie, mimo że zwykle wychwytuje je na gorąco. Aż chce się oglądać. Żeby do końca serii były taki odcinki...
P.S Ten odcinek przywraca mi wiarę w polskie seriale.