PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313169}

Ekipa

2007
7,3 9,5 tys. ocen
7,3 10 1 9477
7,5 4 krytyków
Ekipa
powrót do forum serialu Ekipa

a ja uważam że jako całość serial ogląda się bardzo dobrze! Nie jest taki "drewniany" i sztuczny jak większość polskich produkcji, i może to że czasem kamera się zachwieje to jest właśnie zamierzone, dodaje realizmu. Bardzo podobają mi się dialogi z drugiego planu, takie urwane, szeptane, jakby przy okazji - są dość nietypowe ale bardzo dodają realizmu. Wógóle scenariusz i dialogi są moim zdaniem bardzo dobre, co prawda nie rozkładam ich na czynniki pierwsze i nie analizuje - to jest ogólne wrażenie z oglądania serialu jako widz. Moje jedyne zastrzeżenie jak na razie (do 4 odcinków) jest takie że wątek z nazistami był zbyt kryminalny a za mało polityczny, no i zbyt rozbudowany (mogli przez te dwa odcinki dać równolegle jakiś równie ważny wątek polityczny).

sugarfree

niom te dialogi rzecznika rządu i Aleksandry pysznej są najlepsze ;)

sugarfree

to ze nie jest sztuczny to miejscami się nie mogę zgodzic :P wiadomo ze to fikcja, ale niektóre rzeczy sa wyjatkowo malo realistyczne :P
a to ze niektóre watki mniej polityczne, to tylko plus :D widzowie by się zanudzili gdyby nie było jakiejs odskoczni od tej polityki :P