PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313169}

Ekipa

2007
7,3 9,5 tys. ocen
7,3 10 1 9477
7,5 4 krytyków
Ekipa
powrót do forum serialu Ekipa

nie wiem co powiedziec na temat tego serialu nie znam sie na polityce z nie znam tych terminow polityczny tego jezyka politycznego a zdrugiej strony serial ma w sobie tempo akcja co chwule przyspiesza czuc napiecie serialu ale zobacze kolejnie odciki jak mnie wciagnie nie bede ogladal ale jedna rzecz mnie denerwuje nie wiem jak to nazwac chodzi mi o te napisy co pojawiaja sie z boki ekranu w trakcie serialu sa tak male ze to nie mozna przeczytac . Mam pytanie na koniec nie sadzi tak w serialu upada rzad u nas tez upadl czy ludzie ogladac taki serial jak taka zabawe maja codziennie na wszytkich kanalach ci ciekawe kto bedzie najbdziej zachowania podobnych do naszych politykow zapraszam odwiedzenia mego blogum mam tam pewna ankiete moze was zainteresuje pozdrawiam

kinoman85

używaj proszę kropek i przecinków, łatwiej będzie Cię zrozumieć! To zależy jak oglądałeś serial, ja oglądałem 16:9 z płytki DVD i napisy były ok. :) a napisy jedynie informują gdzie dana scena się toczy ;)

mir123bych

wiem zapominam o przecinkach tak czulem zenapisy to tycza mniejsca akcji

kinoman85

no i bardzo pomagają? jak się zagapisz wiesz gdzie się dalsza akcja przeniosła

kinoman85

ja się zgadzam ze tych napisow to prawie nie widac :P sa kompletnie niewyrazna czcionka pisane!
Co do samego serialu- obejrzalam już 4 odcinki i naprawde mnie wciagnelo :)