Dalej nie oglądałem, bo nie wyrabiam przy reklamach. Najzwyczajniej ukradnę pirackie kopie z torrentów dla lepszego samopoczucia i zrozumienia serialu. Pozdrawiam.
Akurat 1/4 początkowa pierwszego odcinka jest najgorsza. Im dalej tym lepiej.
Można też kupić płyty DVD z serialem. Gwarantowany pełen komfort oglądania jak również pełne zrozumienie serialu i to wszystko bez żadnych nielegalnych procederów.
o tak... DVD lepsze :) w telewizji nie ogladalem wlasnie ze wzgledu na reklamy :) to denerwujace troche :) ale produkcja swietna jak juz pisalem wczesniej w innym temacie... Dzis przegapilem plyte z 3 odcinkiem więc jutro muszę się wybrać po niego do kiosku :) jestem ciekaw dalszych losów Ekipy :)
Ja też kupuje płytę, w Empiku. Zaryzykowałem przy pierwszej płycie i nie żałuję, wczoraj kupiłem i obejrzałem trzeci odcinek i też nie żałuję. Warto wydać pieniądze na ten serial, bo dobre seriale zawsze warto mieć w swojej kolekcji.
zgadzam się z tobą w 100 procentach, szkoda że w drugim tomie jest tylko jeden odcinek, po oglądnięciu miałam pewien niedosyt, a teraz muszę czekać tydzień na kolejną płytę