PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313169}

Ekipa

2007
7,3 9,5 tys. ocen
7,3 10 1 9477
7,5 4 krytyków
Ekipa
powrót do forum serialu Ekipa

kto oglądał niech mówi jak mu się podobało?
dla mnie bomba, nie chciałabym zdradzać szczegółów ale powiem tylko że akcja cały czas na najwyższych obrotach, napięcie nie spada, no i wraca świat polityki (mimo że odcinek w dalszym ciągu o terrorystach)
super

ocenił(a) serial na 8
Kami122

jeśli mam być szczera to troche nie kapuję o co chodziło z tym samochodem nz końcu (ci co oglądali to wiedzą o co sie pytam)

ocenił(a) serial na 10
hedwiga

Robiła sobie z niego jaja zona. Nie dałaby tak byle komu samochodu. Odcinek ciekawy, cały czas interesujący. Sporo znanych twarzy w drugoplanowych rolach.

użytkownik usunięty
Kami122

Mnie rozwaliła konferencja Matajewicza. Takiego typu tupeciarstwo mamy na codzień.

Kami122

niektórzy zarzucają, że odcinki 3 i 4 są za mało polityczne, ale uważam, że są bardzo dobre i potrzebne, gdyż najpierw premier Turski ma wrażenie, że to on kontroluje całą sytuację i jest w stanie to robić (3. odcinek), ale już w czwartym przekonuje się, iż nie może decydować o wszystkim (rozmowa z profesorem).

ocenił(a) serial na 8
Kami122

jak dla mnie to lipa... tania sensacja- kto słyszał żeby gdzieś neofaszyści organizowali podobne akcje??!! oprócz tego nie podoba mi się, że używane są nazwy legalnie działających ugrupowań (NOP) podczas gdy główne siły polityczne w serialu są fikcyjne- trzeba być konsekwentnym a nie wybierać te co się nie podobają i pokazywać je w złym świetle

Plainview

no właśnie te odcinki miały nam przypomnieć że neofaszyści są, i nie powiesz że oni są dobrzy? no nie?
Motyw z tym samochodem dziwny był:D też go nie zrozumiałem :P wrócił ten facio z autem czy ukradli ten samochód?

mir123bych

motyw neofaszystów bardzo mi się podobał,
znakomicie napisana rola i świetnie zagrana przez Szyca
a co do samochodu to żona robiła sobie z niego jaja (chyba)

ocenił(a) serial na 10
Plainview

Po pierwsze ten serial to fikcja więc neofaszyści mogą robić co chcą, a po drugie. Ile było filmów o atakach terrorystycznych na samoloty w USA, i wszyscy myśleli że to bujdy, a po WTC zmienili zdanie.

ocenił(a) serial na 8
MoszeUsz

czyli co??? bajka (może raczej totalna bujda) z morałem .... ????

ocenił(a) serial na 8
MoszeUsz

czyli totalna bujda z morałem??? ciekawe...

hedwiga

jasne że z morałem ;) sam premier Turski na blogu napisał, że nie wiedział że w Polsce jest tylu neofaszystów? a motyw ten otworzył nam oczy na to zjawisko

Kami122

mnie rozwalilo ze ten pracownik naukowy co nadzorowal terrorystami był z uniwersytetu w lublinie LOL :D
Fajny był tez koncowy motyw ?jazdy probnej? :D