nie wiem czemu spora czesc widzwo serialu tak bardzo go krytykuje...ze scenografia do kitu ze dzwiek kiepski, gra aktorow do kitu, brak realizmu... itd itd...polacy najlepiej to ogladali by tylko telenowele.... mnie serial, jak na polskie produkcje, bardzo sie podoba...nie mozemy porownywac rodzimej produkcji z serialami z usa gdzie na 1 odc wydaje sie wiecej niz u nas na caly sezon ;pp
gdzies na forum przeczytalem ze serial ma sie nijak do rzeczywistosci... przeciez to political fiction ale jak widac wielu z nas pochodzi jeszcze ze 'wsi' :/ ....ogladajecie nadal klany, zlotopolskich, m jaki milosc , w tych produkcjach wszytsko jest idealne !! nic tylko ogladac :/
Oglądałem tylko 5 odcinek tego serialu i jestem pozytwnie zaskoczony. W końcu coś innego! Myślę ze chociażby za odwagę autorów by zrobic coś innego niż serial w stylu M jak Miłosc itd zrobili coś innego. Nie sądzę też że scenografia jest kiepska, czy dźwięk. Muzyka bardzo mi się podobała, zdjęcia są również ciekawe. Oglądałem to z przyjemnością, nie było może super zwrotów akcji, ale nudy również nie.
tez nie uwazam ten serial za cos niesamowitego ale za dobra rodzima produkcje ktora jest godna polecenia ...taki rodzynek wsrod polskich seriali ;pp
bo niektórym trudno ruszyć głowę i oglądać fikcję :> też myślę że dobrze że to nie jest realistyczny film :> premier jest cukierkowaty, ale chyba właśnie takiego chcielibyśmy mieć w Realu, prawda?